Apollo Hotels vervangt HOLIDAY INN voor eigen merk

Vanaf 1 April wappert er een andere vlag in IJmuiden. Het Apollo Hotel in IJmuiden neemt afscheid van de franchise Holiday Inn. De nieuwe hotelnaam luidt per 1 april: Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach.

Het afscheid van de franchise is onderdeel van de nieuwe visie van Apollo Hotels. Sinds 2015 werkt de keten hard aan een nieuwe identiteit met een bijbehorend nieuw logo en een nieuwe naam: Apollo Hotels. De toevoeging Resorts valt van de merknaam af. Het doel: Apollo Hotels neerzetten als een sterk en onafhankelijk merk dat onderscheid biedt.

In januari werden de twee Amsterdamse hotels, Apollo Hotel Amsterdam en Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre al officieel Apollo Hotels. Binnenkort pronkt het nieuwe logo ook op het hotel in IJmuiden. In de uitsparingen van de grote A is een persoon herkenbaar. “Dit staat voor de gast, die bij ons centraal staat. Onze medewerkers maken hierin het verschil. Naar eigen inbreng breken zij vast omrande regels zodat onze gasten een top verblijf hebben en bij ons terugkomen. Want waarom alles standaardiseren? Onze gasten zijn ook niet standaard”, vertelt Francesco Monaco, directielid en medeoprichter van Apollo Hotels.

Het hotel in IJmuiden wordt sinds 2009 gerund door Apollo Hotels. Elk Apollo Hotel heeft een eigen identiteit, zo ook Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Er verandert niets in het management van het hotel naar aanleiding van deze transitie. “De mentaliteit van Apollo Hotels past perfect bij het hotel en het team. Met de ideale ligging aan het strand zou je het eigenlijk hét zakenhotel aan zee kunnen noemen. Het hotel heeft hiermee een legio aan mogelijkheden om bruisende evenementen te organiseren”, aldus Ivo Fransoo, General Manager van Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach.

Over Apollo Hotels ®

Apollo Hotels (www.apollohotels.nl) is een keten van kwaliteitshotels in Nederland. De hotels staan garant voor de meest bijzondere momenten in de mooiste steden van Nederland. Naast het eigen merk exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Foto: General Manager Ivo Fransoo

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.