Bagels van Dero Foods

Bagels van Dero Foods

Nieuw in ons assortiment zijn Bagels! Drie heerlijke smaken en een mini bagel. Een aantal gerenommeerde ketens besloot te gaan werken met onze bagels, met succes! Nu vast in het Dero Foods assortiment. Waarom bagels? Ze zijn populair, gezond en op veel momenten te gebruiken!

Naast de Naturel bagel in twee formaten (ook een mini bagel!), hebben we ook de smaken Sesam en Cheese & Jalapeño, eindeloos te variëren met verschillende soorten beleg. De bagels worden gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen. Ze bevatten minder dan 3% vet en zijn een bron van vezels, een gezonde keuze.

Onze bagels worden gemaakt volgens de California Method™. Ze worden hierbij op natuurlijke wijze gefermenteerd door ze gedurende 24 uur langzaam te laten rijzen. Vervolgens worden de bagels gestoomd. Het koken van bagels staat bekend als de manier om de betere bagels te maken. De lange tijd dat onze bagels rijzen geeft ze echter een superieure smaak en dezelfde textuur als gekookte bagels. Kenners zien vrijwel geen verschil en noemen ze ook wel de beste bagels aan deze kant van de Atlantische Oceaan! Daarbij voorkomt het stomen de inconsistenties van gekookte bagels en is het toevoegen van suiker op deze manier niet nodig.

Bagels zijn heel de dag door te gebruiken, als ontbijt met bijvoorbeeld bacon en ei, tijdens de lunch als luxe broodje, als snack tussendoor of geserveerd naast de soep. De mini bagels zijn perfect voor buffetten en de High Tea.

De klassieke New York Bagel is belegd met roomkaas, gerookte zalm en ui, maar natuurlijk inspireren we u ook graag met andere recepten. Meer informatie? Stuur ons een e-mail op info@derofoods.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *