HAMPSHIRE HOTELS BENOEMT DIRECTOR OF HOTEL OPERATIONS

HAMPSHIRE HOTELS BENOEMT DIRECTOR OF HOTEL OPERATIONS

– Met ingang van vandaag is Floor-Jan van der Linden aangesteld als Director of Hotel Operations bij Hampshire Hotels. Zijn aanstelling is onderdeel van een herstructurering van het management team. In zijn positie als Director of Hotel Operations is hij centraal verantwoordelijk voor de operationele zaken, waaronder Food & Beverage, Housekeeping en Purchasing.

Sinds 2012 is de 35-jarige Van der Linden in dienst bij Hampshire Hotels in verschillende functies. Hij begon als General Manager bij Hampshire Hotel Oranje Leeuwarden en Hampshire Hotel – De Eese. In 2014 startte hij als Operations & Purchase Manager op het hoofdkantoor van de hotelgroep. Tijdens die periode is hij Interim General Manager geweest bij Hampshire Hotel The Manor in Amsterdam en Hampshire Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal.

Léon Dijkstra, Algemeen Directeur van Hampshire Hospitality over deze nieuwe aanstelling: “Binnen onze veranderende organisatie ben ik blij dat we de functie van Director of Hotel Operations intern invulling hebben kunnen geven. Floor-Jan heeft zowel ervaring als general manager in onze hotels, als op onze centrale organisatie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *