MaMa Kelly Amsterdam heeft haar deuren geopend in het Olympisch Stadion

MaMa Kelly Amsterdam heeft haar deuren geopend in het Olympisch Stadion

Vanaf 13 november 2017 heeft restaurant MaMa Kelly in Amsterdam officieel haar deuren geopend. Het restaurantconcept met de befaamde kip en kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck werd in 2015 met succes gelanceerd in Den Haag en is nu uitgebreid met een tweede vestiging in de hoofdstad. In het pand in het Olympisch Stadion is een spraakmakend roze interieur gecreëerd. ‘Pink is not just a color, it’s an attitude’, aldus de eigenaar én ontwerper Rein Rambaldo, die met het interieur van de kersverse MaMa Kelly een statement wil maken. Inmiddels is het reserveringssysteem via de website geopend en kunnen gasten een reservering maken voor het diner.

Over MaMa Kelly

MaMa Kelly in Den Haag is de succesformule van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Al geruime tijd waren zij op zoek naar een geschikte horecalocatie om een tweede vestiging te openen. Begin dit jaar werd deze plek van ruim 1000 m2 gevonden in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid.

Opzienbarend roze interieur

Rein Rambaldo is tevens eigenaar en creatieve director van De Horeca Fabriek, een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca. Voor het opzienbarende interieurontwerp van MaMa Kelly Amsterdam liet hij zich inspireren door een piepklein roze restaurantje in New York op aanraden van zijn vrouw en business partner Willemien. Het pand heeft vier etages die split level zijn opgebouwd. Er zijn vier verschillende ruimtes met allemaal hun eigen stijl. Naast veel roze is er messing, leer en eikenhout toegepast. Het resultaat is een stijlvol, elegant en sexy interieur.

Signatuurgerechten kip en kreeft

MaMa Kelly is befaamd om haar signatuurgerechten met kip en kreeft. Daarnaast serveert zijn heerlijke alternatieven, waaronder een verrassende selectie vegetarische gerechten. De gerechten worden door een enthousiast keukenteam geheel naar eigen recept gemaakt met dagverse producten en ingrediënten, onder leiding van executive chef IJsbrand Wilbrenninck.

Reserveren en kerst bij MaMa Kelly Amsterdam

Reserveren is alleen mogelijk via de website. Iedere maandagochtend om 09.00 uur komt via www.mama-kelly.nl een nieuwe week vrij om te reserveren. In het nieuwe jaar start MaMa Kelly met de lunch. Op eerste Kerstdag viert MaMa zelf kerst met familie en vrienden. Op tweede kerstdag is MaMa Kelly geopend om à la carte te genieten van kip & kreeft. Alleen op reservering, en ook dat kan alleen online.

Overige informatie over MaMa Kelly Amsterdam

Openingstijden Tot en met december 2017 is MaMa Kelly Amsterdam alleen geopend voor diner.

Je kunt van zondag tot en met donderdag reserveren tot 22.00 uur.

Op vrijdag en zaterdag kun je tot 22.30 uur aanschuiven.

17:00 – 00:00 (Zon – Don) | 17:00 – 01:00 (Vrij – Zat)

Adres : Olympisch Stadion 35, 1076 DE Amsterdam

Website : mama-kelly.nl

Facebook : www.facebook.com/mamakellyamsterdam

Instagram : www.instagram.com/mamakelly.nl/

# : #mamakellyamsterdam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *