Nieuw Melvita Professional honing!

Nieuw Melvita Professional honing!

Van Oordt introduceert Melvita Professional. Melvita professional is speciaal ontwikkeld voor horeca om te gebruiken als verrijker van melkkoffies. Dit totaalconcept bestaat uit een handige doseerfles met speciale spuitmond, uitgekiende honingmelange en concrete ideeën om meer omzet te genereren. Januari dit jaar hebben mensen al een voorproefje kunnen krijgen van het nieuwe product tijdens de Horecava. Inmiddels zijn de flessen afgevuld en kunnen deze worden besteld bij diverse grossiers en koffiebranders.

Koffie en honing
Een derde van de koffie in horeca is melkkoffie. Dit zijn margerijke producten en daarom bij uitstek geschikt om wat nieuws mee te doen. In samenwerking met barista’s heeft Van Oordt de lekkerste koffiespecials ontwikkeld met een nieuw ingrediënt, namelijk honing. Door melkschuim te verrijken met honing wordt een geheel nieuwe beleving gecreëerd voor een ‘next-level’ Cappuccino of Latte Macchiato. Honing is bovendien een goed alternatief voor koffiesiropen met geraffineerde suikers.

Kennisplatform Honinglab
Van Oordt heeft het HoningLab opgezet om horeca-ondernemers en barista’s te inspireren. Op de site honinglab.nl zijn verschillende recepten te vinden, waarmee eenvoudig aan de slag kan worden gegaan. Daarnaast kan er worden ingeschreven voor workshops en wordt er in januari weer een echt honinglab gebouwd op de Horecava. Hier kunnen de melkkoffies met honing worden geproefd en zelf worden gecreëerd. Op deze editie werkt van Oordt in dit honinglab samen met Peeze koffiebranderij en Arla Foods. Op maandag en dinsdag kunt u op gezette tijden van 11.00 tot 15.30 uur een presentatie bijwonen van tweevoudig baristakampioen Jeroen Veldkamp. De beste drie nieuwe koffierecepten verrijkt met honing worden beloond met een gouden (gold plated) Motta melkkan. Van Oordt staat in hal 12, stand nummer 411.

Melvita Professional is verkrijgbaar bij diverse groothandel. Een proefmonster kan worden aangevraagd via honinglab.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *