Experience the new Inspirium in Breda opnieuw geopend

Experience the new Inspirium in Breda opnieuw geopend

Op 29 november is Inspirium opnieuw geopend door de Burgemeester van Breda de heer Depla. Inspirium, Hospitality Mall in Breda heeft afgelopen maanden een serieuze metamorfose ondergaan. 9 Partners uit de gastvrijheidsssector presenteerden hier tot voor kort hun producten in separate productshowrooms. Hierin is ruimte voor producten als servies, koffie inspiratie, stoffering, meubilair, verlichting, groen- en geurbeleving en afrekensystemen. Maar de huidige tijd vraagt om een andere aanpak, aldus de Inspirium partners. Samen zetten zij de schouders onder een ingrijpende metamorfose.

VAN PRODUCT NAAR BELEVING

Er is heel wat gaande in de gastvrijheidssector. Niet alleen in de horeca, maar ook in andere marktgebieden zoals retail, onderwijs en zorg. De traditionele grenzen vervagen. Overal wordt gestreden om de gunst van de gast. En zij vormen een kritische doelgroep die hoge kwaliteit verwacht in een aangename omgeving.

Het doel is om de synergie tussen de partners en de markt waarin hospitality een rol speelt te vergroten. Dit kan het best bereikt worden wanneer juist de beleving centraal wordt gezet.

In eerste instantie koop je als klant van het nieuwe Inspirium dan ook geen product. Je inhaleert de sfeer en proeft de inspiratie. Je ervaart hoe belangrijk het is om een idee te hebben bij ‘het complete plaatje’. Pas wanneer je dat in zicht hebt, kun je vol overtuiging het product kiezen dat het beste in jouw plaatje past.

NEXT STEP IN HOSPITALITY

Na 6 jaar is het Inspirium geheel verbouwd en inmiddels zijn er 15 partners actief. Inspirium biedt nu volop ruimte voor interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennisevents.

De Inspirium partners nemen hun inspirerende taak bijzonder serieus. De rol van de  leverancier is veranderd. De tijd waarin het product centraal stond is definitief voorbij. Inspirium neemt de uitdaging aan en zet zoals zij dit noemen de ‘next step’ in hospitality. Nog steeds is Inspirium gericht op gastvrijheid, maar vanaf nu draait het in de eerste plaats om beleving. Hiervoor zijn 5 belevingsgebieden gebouwd, waarin de partners elkaar op een creatieve manier uitdagen en aanvullen.

Bezoek het Boutique Hotel, ervaar het Retail Café, of laat je inspireren in de belevingswerelden van onderwijs, office en zorg. De diverse compacte productshowrooms sluiten hier naadloos op aan.

POP-UP PLEIN

Natuurlijk biedt een vernieuwd Inspirium ruimte voor innovatie. Het speciaal hiervoor ingerichte pop-up-plein geeft ook aan externe partijen de kans hun vernieuwende producten in de schijnwerpers te zetten. In ruil daarvoor vraagt Inspirium deze  bedrijven een event per jaar te organiseren, waar ook klanten van de Inspirium partners welkom zijn.

Tenslotte beschikt Inspirium over een vip-meetingroom en een event-theater waar workshops en presentaties plaatsvinden van 25 tot 250 personen.  Iedere partner zet hier een keer per jaar haar eigen expertise in. Dit heeft tot gevolg dat er elke paar weken een kennisevent plaatsvindt.

Kortom: HospitalityWork(s]! Met deze volgende stap staat Inspirium klaar voor de ondernemer van de toekomst.

U vindt de eventkalender en meer interessante zaken op de website:

Bezoek Inspirium en ervaar dat Hospitality werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *