JetDrinks lanceert een eigen Coldpressed Juice: SAVVY!

JetDrinks lanceert een eigen Coldpressed Juice: SAVVY!

Amsterdam, 30-11-2017 –  Sapje voor een post workout recovery? Of gewoon voor op elk ander moment van de dag, introduceert JetDrinks,  SAVVY ColdPressed Juice!
Sport jij ook om je lekker fit en gezond te voelen?  Waarom zijn er dan alleen maar sportdrankjes vol suiker en kleurstoffen? SAVVY doet het anders: Verse Colpressed Juice boordevol micronutriënten voor de weerstand en eiwitten voor spierherstel. Daarnaast zijn er 4 smaken SAVVY Coldpressed Juices zonder whey proteïne beschikbaar.

SAVVY COLDPRESSEDJUICE
SAVVY juices zijn Coldpressed en Raw. Door groente en fruit koud te persen, blijven voedingswaarden en smaak intact. Hierdoor zijn de Coldpressed Juices van SAVVY vol van smaak en rijk aan vitaminen, enzymen en antioxidanten. De sappen worden direct na het persen, onbewerkt onder een  zeer hoge druk verpakt in flesjes van 250ML die na productie nog 45 dagen houdbaar zijn! De zeven smaken zijn: Evergreen / Magic Mango / Black ’n Blue / Fresh Love / Wild berry protein / Spicy Funk protein / Popeye Delight protein.

JetDrinks is een horeca groothandel met innovatieve drank- en foodconcepten. JetDrinks bestaat ruim 16  jaar en heeft inmiddels een breed assortiment, waaronder de eigen producten en merken: Savvy, Menga smoothies, Frozen Iceccino ijskoffie en Walden biologische ijsthee en tomatensap. De producten van JetDrinks worden verkocht door heel Nederland en ook in verschillende Europese landen, Australië en Nieuw-Zeeland middels lokale distributeurs.
Savvy Coldpressed Juice bestellen? Ga naar www.BestellenBijJetDrinks.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *