Sligro in Goes heropend

Sligro in Goes heropend

Veghel / Goes – Donderdag 30 november is de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Goes heropend. Sandra Ysbrandy (Bekend van o.a. het NPO-programma Tijd voor Max), Derk Alssema (wethouder Economische Zaken gemeente Goes), Henk Schipper (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels), Eric van Bochove* (restaurant ’t Vlasbloemeken, Koewacht), Edwin Vinke** (restaurant De Kromme Watergang, Hoofdplaat) en Lennart de Looff  (vestigingsdirecteur Sligro Goes) verrichtten gezamenlijk de officiële openingshandeling.

Zij deden dat onder toeziend oog van een groot aantal topchefs uit de regio, waaronder Mart Scherp (restaurant Scherp, Middelburg),  Alexander Kooman (restaurant De Kluizenaer, Goes), Rutger van der Weel* (restaurant Katseveer, Wilhelminadorp), François de Potter* (restaurant La Trinité, Sluis), Laurent Smallegange* (restaurant Spetters, Breskens) en Kiona Malinka (Crusio, Bergen op Zoom).
Gedurende de hele dag waren er inspirerende kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer.

Sligro Goes is een vestiging met een mooie historie. Mede dankzij het toerisme telt de omgeving van Goes een groot aantal horecagelegenheden. Vele foodprofessionals en bedrijven uit de regio zijn hier al jaren kind aan huis.
Vestigingsdirecteur Lennart de Looff: “Na vele andere steden in het land, mag nu ook Goes en omgeving kennismaken met de vernieuwde Sligro-formule. De afgelopen periode is de vestiging compleet verbouwd én uitgebreid met 500m2. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Horecaondernemers, foodprofessionals en het MKB vindt bij ons een compleet assortiment voor alle bedrijfsmatige inkopen op het gebied van food en non-food.”
Als gevolg van de uitbreiding is veel ruimte ontstaan om assortiment toe te voegen. Wijn, bier, koffie & thee, kruiden, snacks, disposables, keukenbenodigdheden, horeca apparatuur, kaas, zuivel, groenten & fruit en een uitgebreid diepvries-assortiment met vlees, wild, gevogelte, vis, brood en banket.

Restaurantgids
Speciaal voor deze heropening heeft Sligro een regionale restaurantgids uitgegeven. Deze bewaareditie ligt vanaf 30 november in de vestiging en biedt een overzicht van de deelnemende restaurants. Ter gelegenheid van de heropening kun je bij Sligro in Goes sparen voor dinercheques van € 25 die te besteden zijn bij de meer dan 30 deelnemende restaurants in de regio.

Sligro is de groothandelsformule van Sligro Food Group en is met een landelijk netwerk van 50 zelfbedieningsgroothandels en 8 bezorggroothandels marktleider in Nederland. Sligro richt zich specifiek op groot- en kleinschalige horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf en kleinschalige retailbedrijven. Klanten kunnen beschikken over circa 75.000 food- en aan food gerelateerde non-foodartikelen. Over het jaar 2016 is een omzet gerealiseerd van € 2,8 miljard met een nettowinst van € 73 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltimebasis bedroeg ruim 6.600. De aandelen van Sligro Food Group staan genoteerd op NYSE Euronext.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *