Johnny’s Burger Company opent vestiging in hartje Tilburg

Johnny’s Burger Company opent vestiging in hartje Tilburg

Gratis ‘American Style’ burgers voor nieuwe stadsgenoten op 9 december

Op woensdag 6 december opende de snelgroeiende hamburgerzaak Johnny’s Burger Company stilletjes een nieuwe vestiging in het bourgondische Tilburg. De 19de vestiging van de Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak vindt zijn standplaats op het bekende Pieter Vreedeplein en wordt gerund door franchiseondernemers Evren Bal en Janey Timar. Evren vertelt: “Wij zijn trots dat we de tweede Brabantse vestiging van Johnny’s Burger Company mogen runnen. Eindhoven ging ons voor, maar voor Tilburg is de hamburgerzaak ook een ware aanwinst. We kunnen niet wachten om het Tilburgse publiek onze malse burgers te laten proeven!”

Gratis burgers voor publiek
Goed nieuws voor de Tilburgse hamburgerliefhebbers, want op zaterdag 9 december deelt Johnny’s Burger Company ter ere van haar komst in Tilburg gratis hamburgers uit. Belangstellenden kunnen tussen 15.00 en 17.00 uur proeven hoe de sappige, American Style hamburgers van Johnny’s smaken. De burgers worden twee uur lang vers bereid door Johnny’s burgerflippers. Kan er niet gewacht worden tot zaterdag? Johnny’s Burger Company is de komende weken iedere dag geopend van 15:00 tot 22:00 uur voor take-away en eat-in. Vanaf het nieuwe jaar is Johnny’s Tilburg dagelijks vanaf 12:00 uur geopend.

Over Johnny’s Burger Company
Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij met Johnny’s Burger Company. De franchise formule telt inmiddels negentien vestigingen en is de snelst groeiende hamburger take-away en delivery formule van Nederland. Johnny’s Burger Company is voornamelijk actief in de Randstad, maar verovert in rap tempo ook de rest van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *