ViVo bakwand met transferfrituur

ViVo bakwand met transferfrituur

 

Versneld voor- en afbakken

Om het voorbakproces te vereenvoudigen is de transferfrituur voor de ViVo ontwikkeld. Hiermee speelt Hakvoort Professional in op de nog altijd groeiende trend van de verse friet. Met een voorbakcapaciteit van 10 kg per charge wordt het voorbakproces aanzienlijk versneld. Daarnaast is de transferfrituur geschikt voor grote horecagelegenheden om eenvoudig een grote bulk friet af te bakken.

Ergonomie

Ergonomisch werken blijft belangrijk en is terug te zien in het nieuwe transfersysteem van de ViVo. Zodra de friet gereed is komt deze met een liftsysteem omhoog en wordt met een minimale inspanning in de frietvergaarbak gestort.

Meer informatie over de ViVo bakwand is te vinden op www.hakpro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *