Zandpaviljoen Pier 7 Vlissingen in het voorjaar open

Zandpaviljoen Pier 7 Vlissingen in het voorjaar open

Komend voorjaar wordt er op het strand van Vlissingen een nieuw ambitieus plan gerealiseerd. Zandpaviljoen Pier 7 vestigt zich als jaarrond exploitatie in het voormalige badcaisson. De onderneming, gerund door de 3 broers Niek, Valentijn en Jelle Damen, bestaat uit een jaarrond restaurant, een wine-bar, een seizoensgebonden paviljoen met een groot zonneterras om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is er nog een take-away voor strandgasten. Het geheel wordt compleet gemaakt met 7 luxe beachrooms waarbij je vanuit je beachrooms (van 2 tot 6 personen) rechtstreeks het strand op loopt. Het ultieme slapen op het badstrand van Vlissingen !

1 oktober 2017 is de bouw gestart voor de realisatie van Pier 7. Een verbouwing van het badcaisson en de aanbouw van het Zandpaviljoen. Binnen en buiten proef je de relaxte sfeer die absoluut thuis hoort op het strand. Een laagdrempelige horecazaak met hart voor gastvrijheid en met kwalitatief goede gerechten en dranken.

Om de juiste beach beleving te creëren in het interieur is Art2Go Interieurprojecten ingeschakeld. Zij zijn verantwoordelijk voor het interieurontwerp, de realisatie en de bouwbegeleiding van het project. Erik Remmers vertelt: “Onze opdracht was om een laagdrempelige sfeer in het paviljoen te creëren waar je ongedwongen met de voetjes in het zand kunt genieten van de zon.” De beachrooms krijgen een sfeervolle uitstraling in een lichte kleurstelling met materialen die het strand gevoel op een moderne manier versterken. Mintgroene vloeren worden gecombineerd met wit tinten en details van beton en geleefd eiken hout. De beachrooms zijn voorzien luxe badkamers met bad of douche en strakke witte keukens met koelkast en magnetron. In het restaurant wat jaarrond open is wordt hetzelfde strand gevoel gecreëerd en worden enkele bijzondere details aangebracht zoals een gegolfde wand die volledig is afgewerkt met echt zand.

 

Vanaf April 2018 kan er genoten worden bij Pier 7 in Vlissingen. De beachrooms zijn nu alvast

te boeken via www.pier7.nl of beachrooms@pier7.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *