Prijzenregen voor INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel in 2017

Prijzenregen voor INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel in 2017

Een succesvol jaar met een mooi vooruitzicht

INK Hotel Amsterdam is druk bezig met het schrijven van zijn eigen verhaal. Waar in 1904 de krant ‘De Tijd’ gevestigd was, neemt INK het verhalen vertellen over. Ook 2017 bleek een succesvol jaar. Dit jaar hebben zij zes prijzen in de wacht gesleept. Zowel het hotel, de service als het team zijn bekroond voor behaalde resultaten. Ook 2018 ziet er veelbelovend uit. Zo is INK genomineerd voor verschillende awards die in 2018 worden uitgereikt.

General Manager Jolanda Sadni Ziane kijkt tevreden terug op 2017: “Het is fijn om te zien dat ons harde werken zo wordt gewaardeerd. In ons team staat iedereen gelijk, samen zorgen wij ervoor dat alles goed gaat. In een organisatie ben je afhankelijk van veel verschillende schakels en niet al die schakels zijn zichtbaar. Er gebeurt ook veel achter de schermen. Toch doen we het allemaal samen. Ieder individu uit het team is een ingrediënt tot ons succesverhaal.”

Awards voor INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel in 2017

  • Tripadvisor Travelers Choice awards | ‘Top 25 hotels of The Netherlands’ & ‘Most romantic hotels of The Netherlands’ – Gebaseerd op miljoenen reviews en meningen van bezoekers van TripAdvisor wereldwijd;
  • Travel & Hospitality Awards | ‘Luxury Hotel of the Year 2017’ – Een award voor de beste hotels en reisorganisaties van de wereld;
  • Listed in National Geographic Traveller Luxury Collection – collectie van beste luxury hotels ter wereld;
  • Luxury Travel Guide Awards 2018 | ‘Unique Luxury Hotel of the Year of The Netherlands’ – Vertegenwoordigt de top van reizen en tourisme;
  • World Luxury Hotel Awards 2017 | ‘Luxury Design Hotel & Luxury Boutique Hotel’ – Een mondiale verkiezing voor tophotels die hun gasten faciliteiten van wereldklassen en excellente service bieden;
  • Bernache Award – Een award, uitgereikt aan de beste voorstellen van het managementteam onder de Accorhotels.

Nominaties in 2018:

  • World Luxury Restaurant Awards
  • Villegiature Awards
  • Hotel of the Year Awards
  • F&B Professional of the Year | INK’s F&B Manager Ruth Engels – Siegers is genomineerd

Over INK Hotel Amsterdam
De 3 thema’s: ‘Stories, INK & Time (krant ‘De Tijd’)’ spelen de hoofdrol bij INK Hotel Amsterdam. Dit komt terug in het interieur, het personeel en de diverse faciliteiten. Het restaurant Pressroom is het bruisende hart van het hotel. Ook organiseert INK verschillende events zoals het PINK, als aftrap van de Amsterdamse Gay Pride. INK Hotel maakt deel uit van AccorHotels en MGallery by Sofitel.

INK Hotel Amsterdam – MGallery

PRESSROOM Amsterdam | Restaurant & Cocktail Bar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *