Taco Bell Breda is open

Taco Bell Breda is open

Breda, 21 december 2017 – Taco Bell opent vandaag op het station van Breda haar derde vestiging in Nederland. De Amerikaanse keten opent de komende vier jaar twintig vestigingen in Nederland. Eerder dit jaar opende Taco Bell vestigingen in Tilburg en Eindhoven.

In de nieuwe vestiging aan de centrumzijde van het treinstation Breda stond vandaag een rij fans te wachten om als een van de eersten de bekende Mexicaanse taco’s, burrito’s en nacho’s te proeven. Taco Bell verraste de eerste 100 fans bij de feestelijke opening met een goodiebag.

“Het enthousiasme onder de fans vandaag, tijdens de opening van de derde Taco Bell vestiging in Breda, geeft ons een energie boost. Het motiveert ons om nog meer fans Más Taste, Más Value en Más Heart te brengen. De opening sluit dan ook naadloos aan op onze groeiambities in Nederland. Daarnaast past de stationslocatie perfect bij ons concept. Zo kunnen we mensen on-the-go laten genieten crunchy taco’s, burrito’s of nacho’s, maar bieden onze gasten ook de mogelijkheid in ons restaurant te ontsnappen aan de drukte en te genieten van hun maaltijd met een Mexicaanse twist”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland.

Over Taco Bell: Taco Bell Corp., onderdeel van Yum! Brands, Inc. (NYSE: YUM) is ‘s werelds grootste Mexicaans-geïnspireerde quick service restaurant (QSR) keten. Taco Bell serveert made-to-order en gepersonaliseerde taco’s, burrito’s en andere specialiteiten met gedurfde smaken en ingrediënten van hoge kwaliteit voor een goede prijs en heeft een uitstekende klantenservice voor de ruim 40 miljoen gasten per week wereldwijd. Momenteel zijn er meer dan 360 Taco Bell restaurants in de 27 markten buiten de Verenigde Staten en het doel is om het merk internationaal uit te breiden naar 1.000 restaurants in 2022. Het bedrijf en de franchisepartners hebben in totaal meer dan 7.000 restaurants met een omzet van ruim $9 miljard. In 2022 wil het merk een omzet behalen van $15 miljard en 9.000 restaurants wereldwijd hebben.

Like: Facebook.com/tacobellnl – volg: @TacoBellNL (Twitter) en tacobellnl (Instagram)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *