De Pizzabakkers pop-up restaurant op de Horecava

De Pizzabakkers pop-up restaurant op de Horecava

Van maandag 8 t/m donderdag 11 januari presenteren wij ons pizza & prosecco concept in pop-up versie tijdens de Horecava 2018. Tijdens deze vier dagen zijn wij op zoek naar nieuwe franchisenemers die hun eigen Pizzabakkers restaurant willen starten. Daarnaast kan iedereen een kijkje nemen in ons speciaal ontworpen pop-up restaurant, inclusief Italiaanse houtoven en onze ambachtelijke pizza’s proeven onder het genot van een glas prosecco.

Start je eigen houtoven pizzarestaurant

Pizza & Prosecco
De Pizzabakkers staan bekend om haar ambachtelijke, knapperige houtovenpizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten. Daarnaast bieden we heerlijke antipasti en huisgemaakte dolci. Een Italiaans biertje, een bruisend glas prosecco of een frisse prosecco cocktail maken het diner compleet.

Waar staan we voor?
Bij De Pizzabakkers vinden we het heel belangrijk dat onze gasten een leuke avond bij ons hebben. Gastvrijheid staat daarom hoog in het vaandel. Daarnaast hebben we veel respect voor de Italiaanse traditie. In Italië is het vak van pizzabakker, pizzaiolo in het Italiaans, een echt ambacht. Al onze producten zijn vers gemaakt en onze ingrediënten met zorg geselecteerd, zodat we de lekkerste pizza kunnen maken. De lekkerste pizza, maar wel tegen een redelijke prijs: value-for-money. Tot slot houden we van eenvoud: we maken alleen pizza, maar dan wel een hele goeie!

Je eigen houtoven pizzarestaurant
We zijn op zoek naar franchisenemers die met dit sterke en bewezen concept willen groeien. Ondersteuning op het gebied van inkoop van hoge kwaliteit Italiaanse ingrediënten, financiering, personeelszaken, marketing en training is centraal geregeld. Hierdoor kan jij als eigenaar van het restaurant je richten op het in de watten leggen van gasten, het aansturen van je team en natuurlijk het bakken van de lekkerste pizza’s.

Nieuwe locaties
We hebben inmiddels tien restaurants, maar we vinden dat iedereen in Nederland moet kunnen genieten van onze lekkere pizza’s. Daarom zijn De Pizzabakkers op zoek naar locaties in grote en middelgrote steden in Nederland met de volgende kenmerken:
·       > 120 m²
·       Bij voorkeur een hoekpand
·       Authentieke uitstraling
·       In een straat /buurt met leuke winkels en horeca
·       Met terras

Iets voor jou?
We zijn op zoek naar ondernemers met liefde voor lekker eten en drinken. Mensen met gevoel voor gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen, mensen die bereid zijn hard te werken en die kunnen sturen op cijfers.

Herken jij jezelf in dit plaatje? Neem contact op met Roger Vroemen
06-2088 4554. Mailen kan ook naar roger@depizzabakkers.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *