Kom naar buiten met je zaak

Kom naar buiten met je zaak

Altijd druk. Altijd bezig. We weten hoe het gaat. Je denkt er wel aan om naar buiten te komen met de zaak. Maar het neemt allemaal teveel tijd in beslag.

Nochtans zijn er heel wat voordelen aan verbonden. Niet alleen sta je lokaal meer in the picture, je doet nieuwe indrukken op en spreekt met mensen die nog nooit bij je binnen zijn geweest. Het zijn vaak interessante gesprekken. Bovendien is een activiteit buiten, ook al is het ‘werk’ altijd bevorderlijk voor de teamgeest. Eén project, één activiteit, één team.

Wat kan je allemaal buiten doen?
· Ook al lijkt het er niet op, maar er komt (ooit) weer mooi weer aan. Organiseer een popup standje voor de zaak of ergens anders.
· Wie krijgt er niet graag een sample? Deel iets te drinken uit, of geef kleine smulhapjes weg. Leuk om in contact te komen met je product en je manier van werken.
· Doe mee met een lokale beurs of een braderie.

Of je nu op zoek bent naar kartonnen bekers of papieren bordjes die je kan personaliseren (deze link onder leggen, of je bent op zoek naar promotiemateriaal voor buiten je kan altijd bij FLYERALARM.nl terecht.

www.flyeralarm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *