Bird Brewery brengt nieuwe seizoensbieren Nog Eendje en Zwaanzinnig uit

Lancering seizoensbieren Bird Brewery

Bird Brewery heeft zin in de lente! En daarom komen ze met twee nieuwe seizoensbieren: Zwaanzinnig en Nog Eendje. De Zwaanzinnig is een frisse, dorstlessende White Ale met fruitige geuren en tropische hoppen. Het blonde lentebier Nog Eendje zit vol tonen van karamel, fruitige en frisse hoppen. Beide bieren zijn perfect voor de warmere dagen, dus laat het zonnetje maar schijnen!

De nieuwe seizoensbieren zijn de lente en zomer te vinden bij heel horeca en slijterijen.

  • Zwaanzinnig: Een doordrinkbare White Ale vol tarwemout, fruitige geuren en tropische hoppen. Heerlijk verfrissend voor de warme dagen. Met zijn 4,5% alcohol is het bier een echte dorstlesser om heerlijk van te genieten op het terras.
  • Nog Eendje: fruitig, blond lentebier met 6% alcohol. Ontdek smaken als karamel, brood en frisse hoppen. Het eerste lentezonnetje nodigt uit om er eentje te drinken. En nog eendje? Nog eendje dan.

Samen genieten
“We zijn het afgelopen jaar enorm gegroeid en het is fantastisch om te zien dat onze seizoensbieren zo snel hun weg weten te vinden naar de echte bierliefhebbers”, aldus mede-oprichter Ralph. “Het blijft het allermooist om anderen te zien genieten van je bier!”

“Wij zijn zelf natuurlijk ook groot fan van frisse, doordrinkbare bieren”, vertelt de andere oprichter Rik. “Met Nog Eendje en de Zwaanzinnig hebben we twee toppers voor de warme dagen. Bij het eerste lentezonnetje zit ik gegarandeerd met Nog Eendje of een Zwaanzinnig in m’n hand!”

Over Bird Brewery
Bird Brewery is in 2016 opgericht door biersommeliers Rik van den Berg en Ralph van Bemmel. Verwacht van hen geen kruiwagens hop, liters koffie of likeur, maar gebalanceerde bieren waarin de ingrediënten mooi naar voren komen. In hun eerste jaar maken de brouwers indruk en pakken nationaal en internationaal liefst 14 awards met hun bieren.