BitesWeLove introduceert de snackbox voor de thuiswerker, de overwerker en de online vrijmibo

Net als vele ondernemingen wordt BitesWeLove, het merk van de lekkere-en-toch-gezonde notenmixen, hard geraakt voor de corona-crisis. Maar een crisis biedt ook kansen. Want juist nu is er vraag naar gezonde snacks en naar manieren om op afstand de bedrijfscultuur te blijven voelen en voeden. Daarom introduceert BitesWeLove deze week drie gezonde Snackboxen voor thuis. Hiermee stuur je je team een doosje goede energie.

Hart onder de riem
Corona blues? Zeker. Maar juist nu werken er zo anders uit ziet, is het fijn om te laten weten dat we het samen doen. Marleen Basart, oprichter van BitesWeLove: “We willen werkgevers de mogelijkheid geven om hun team op afstand een hart onder de riem te steken. Of medewerkers nu plotseling thuis werken, extra lange shifts draaien, of een online vrijdagmiddag-borrel organiseren. Juist nu alles even op z’n kop staat is het fijn om een gevoel van verbondenheid te ervaren.”

Voor de online borrel
De boxen komen in verschillende samenstellingen en thema’s. Zo is er een kleine box met de vier hartige bites voor de online vrijmibo, een box met 6 verschillende bites voor de thuiswerkers en een pakket met alle grootverpakkingen voor de overwerkers. Uiteraard kun je een kaartje toevoegen aan de box, met een persoonlijk bericht.

www.biteswelove.nl/snackbox