BRAM’S Gourmet Frites opent in Gouda en viert dit met ‘BRAM’S Experience Day’

Geniet van een heerlijke stoof met prachtig uitzicht over de Nieuwe Gouwe

Gouwenaren die graag genieten van goede frites met heerlijke stoof, kunnen vanaf nu terecht bij BRAM’S Gourmet Frites langs de Nieuwe Gouwe in Gouda. In de vestiging – met fantastisch uitzicht over het kanaal – zorgen de gepassioneerde fritesbakkers voor de lekkerste frites met stoof van Nederland. Om de opening te vieren, organiseert BRAM’S Gourmet Frites een ‘BRAM’S Experience Day’. Publiek kan op zaterdag 17 maart tussen 11.00 en 16.00 uur langs komen om de aardappelboer van Novifarm te ontmoeten, eigen frites te snijden én te genieten van een culinaire stoof bereid op de Green egg barbecue.


Gouden aardappel
Tijdens BRAM’S Experience Day maken klanten kennis met het authentieke verhaal van BRAM’S Gourmet Frites. Zo staat het opleidingsteam van BRAM’S klaar om bezoekers bij te praten over alle ins en outs van het unieke foodconcept. De chef-koks van Las Palmas komen vertellen over de culinaire stoofs en Novifarm legt alles uit over het telen van duurzame aardappels en de misverstanden over biologische exemplaren. De duurzaam geteelde aardappels komen rechtstreeks van het veld in de Hoeksche Waard naar de vestiging, waar ze zorgvuldig met de hand worden gesneden. De schil blijft eraan zitten, zodat de frites een echt karakteristieke smaak krijgt. Verser kan niet! Zelf een aardappel omtoveren tot frites kan onder toeziend oog van een ervaren fritessnijder. Let goed op, want ergens ligt een gouden aardappel verstopt! Wie ‘m vindt maakt kans op een jaar lang gratis verse frites. Er is natuurlijk genoeg tijd om ook even van een puntzak vol lekkere frites met een ruime keus aan sauzen te genieten.

Genieten langs de Gouwe
De kenmerkende patat van Bram Ladage is niet onbekend in Gouda. 31 jaar geleden opende in het centrum van de stad de eerste vaste Bram Ladage-locatie van Nederland. BRAM’S Gourmet Frites kenmerkt zich door naast de beroemde frites ook smaakvolle stoofgerechten aan te bieden. De ‘stoofs’ zijn ontstaan in samenwerking met de chef-koks van restaurant Las Palmas en kenmerken zich door de royale toppings. Denk hierbij aan malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij óf de vegetarische variant met verse champignons, Parmezaanse kaas en truffelmayo.

Over BRAM’S Gourmet
Het succesvolle BRAM’S is onderdeel van de bekende frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in verse frites met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel; na twee vaste winkels en vijf eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de zesde van Nederland in Gouda. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om BRAM’S naar het Midden Oosten te brengen.

Overige informatie
BRAM’S Gourmet Gouda | Nieuwe Gouwe O.Z. 13A | 2801 SB Gouda | www.bramsfrites.nl