BURGER KING® Grilt ‘the worst’

Burger King introduceert op unieke wijze Grilled Dogs in Nederland.

Amsterdam, Januari 2018 – De BURGER KING®, bekend om hun flame-grilled burgers, begint het nieuwe jaar met een nieuw product: Grilled Dogs, flame-grilled hotdogs van 100% rundvlees, verkrijgbaar vanaf 15 Januari. Ter viering van het nieuwe product én het nieuwe jaar willen zij samen met hun fans eerst schoon schip maken door “the worst” te grillen.

Psychologische onderzoeken wijzen uit dat het verbranden van (slechte) dingen uit het verleden zorgt voor afsluiting, orde en rust. Met deze gedachte roept BURGER KING® Nederland op om ruimte te maken voor een nieuwe ervaring door eerste “the WORST” te grillen. Ja, inderdaad: door “the WORST things” in vuur & vlam te zetten.

Het bedrijf roept iedereen op om op Maandag 15 Januari om 5 uur naar het Leidseplein in Amsterdam te komen, waar zij met echte grills en BURGER KING® grill masters aanwezig zullen zijn. Fans kunnen hun “worst things of 2017” (groot of klein) meenemen om deze in vlammen op te zien gaan en krijgen daarna een voucher voor de nieuwe Grilled Dog, die zij kunnen nuttigen bij de BURGER KING® op de hoek.