Calendar

sep
10
ma
Horecabeurs Brabant @ Autotron Rosmalen
sep 10 – sep 11 hele dag
Horecabeurs Brabant @ Autotron Rosmalen

De Horeca Beurs Noord-Brabant is dé regionale horecabeurs van Noord-Brabant, die zich associeert met Brabantse gezelligheid. Het laagdrempelige karakter maakt de beurs voor iedere horecaondernemer toegankelijk. Persoonlijk contact en langdurige samenwerkingen met betrouwbare leveranciers staan daarbij voorop.

De beurs is toegankelijk voor iedere horecaondernemer. Toegangskaarten kunnen gratis worden aangevraagd via de website. Tijdens de beurs is er een verzorgde catering voor zowel deelnemer als beursbezoeker. Vanzelfsprekend is parkeren ook kosteloos.

De Horeca Beurs Noord-Brabant is voorzien voor vrijwel alles op het gebied van food en non-food producten. Elk jaar is er een breed aanbod aan exposanten, met diverse producten en diensten. Daarnaast worden er workshops, demonstraties en presentaties gegeven tijdens de beurs.

Tijdens de Horeca Beurs Noord-Brabant zijn er aanbiedingen en acties van exposanten, waar beursbezoekers gebruik van kunnen maken. Zowel de exposanten als groothandels gaan voor een langdurige samenwerking. Alle groothandels beschikken over een breed netwerk van vaste leveranciers, waar klanten van kunnen profiteren. Zo kunnen aanbiedingen en acties van producten van exposanten via de groothandel doorgespeeld worden naar klanten.

sep
17
ma
Gastvrij Rotterdam @ AHOY Rotterdam
sep 17 – sep 19 hele dag
Gastvrij Rotterdam @ AHOY Rotterdam

GASTVRIJHEID, BELEVING EN KWALITEIT

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 400 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, cafés, snackbars, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.  De zesde editie vindt plaats van 17 t/m 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy.

Zorg dat u het niet mist!

https://www.gastvrij-rotterdam.nl

okt
8
ma
BBB Maastricht @ MECC Maastricht
okt 8 – okt 10 hele dag
BBB Maastricht @ MECC Maastricht

ONTDEKKEN. PROEVEN. ONTMOETEN.

Tijdens BBB Maastricht kunt u in thematische werelden zaken doen in een gastvrije omgeving. Schenk uw drank op Beverage Beach. Neem potentiële klanten mee op reis naar nieuwe en authentieke smaken en geuren in Food Forest. Lanceer een innovatief product in Variety Valley. En profiteer van de kruisbestuiving met Folie Culinaire, hét exclusieve evenement voor de internationale gastronomie.

https://www.bbbmaastricht.nl/

okt
21
zo
SIAL Paris 2018
okt 21 – okt 25 hele dag
SIAL Paris 2018

Aan de SIAL Paris 2018 zullen naar verwachting meer dan 7000 bedrijven deelnemen met een stand, waarvan ongeveer 85% niet-Frans. De SIAL Paris vult dan ook alle hallen van het beurscomplex Paris Nord Villepinte. In 2016 werd een extra (tijdelijke) hal in gebruik genomen om alle exposanten een plaats te kunnen geven. Voor 2018 wordt de tijdelijke hal uitgebreid omdat de meeste exposanten hebben aangegeven terug te willen komen en nieuwe exposanten eveneens in de rij staan.

nov
5
ma
Vakbeurs Gastronomie @ Jaarbeurs Utrecht
nov 5 – nov 6 hele dag
Vakbeurs Gastronomie @ Jaarbeurs Utrecht

ONDERSCHEIDENDE VAKBEURS VOOR NICHE MIDDEN- EN HOGERE SEGMENT

Nederland kent diverse grote horecabeurzen. Gastronomie/Fine Food Professional in de Jaarbeurs Utrecht onderscheidt zich daarvan. Zo richt Gastronomie/Fine Food Professional zich uitsluitend op de specialistische niche binnen het het midden- en hogere segment van de Nederlandse gastronomie, hotellerie, catering etc. Bij ons exclusief aandacht voor bijzondere, ambachtelijke, natuurlijke, opvallende en andere producten die de trends van de toekomst bepalen.

VAKBEURS GASTRONOMIE 2018 @ Jaarbeurs Utrecht
nov 5 – nov 6 hele dag
VAKBEURS GASTRONOMIE 2018 @ Jaarbeurs Utrecht

ONDERSCHEIDENDE VAKBEURS VOOR NICHE MIDDEN- EN HOGERE SEGMENT

Nederland kent diverse grote horecabeurzen. Gastronomie/Fine Food Professional in de Jaarbeurs Utrecht onderscheidt zich daarvan. Zo richt Gastronomie/Fine Food Professional zich uitsluitend op de specialistische niche binnen het het midden- en hogere segment van de Nederlandse gastronomie, hotellerie, catering etc. Bij ons exclusief aandacht voor bijzondere, ambachtelijke, natuurlijke, opvallende en andere producten die de trends van de toekomst bepalen.

jan
7
ma
Horecava Rai Amsterdam @ Rai Amsterdam
jan 7 – jan 10 hele dag
Horecava Rai Amsterdam @ Rai Amsterdam

Horecava, 4 dagen lang alles voor en door de foodservice industrie. Ruim 66.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de bijna 100.000 m2 beursvloer van Horecava.

feb
11
ma
Horeca Eventt Assen @ TT hallen Assen
feb 11 – feb 13 hele dag

De HorecaEvenTT richt zich op de markt voor horeca, grootkeuken en recreatie. Uit onderzoek blijkt dat het overgrote deel van de bezoekers op de horecavakbeurs een hoge beslissingsbevoegdheid heeft wanneer het gaat om aankoop en investeringen. Dit is zeker voor u als exposant een belangrijke factor voor een succesvolle beurs.