Calendar

sep
23
ma
Gastvrij Rotterdam @ Ahoy Rotterdam
sep 23 – sep 25 hele dag
Gastvrij Rotterdam @ Ahoy Rotterdam

GASTVRIJHEID, BELEVING EN KWALITEIT

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

 

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! De zevende editie vindt plaats van 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Zorg dat u het niet mist!

okt
7
ma
BBB Maastricht @ MECC Maastricht
okt 7 – okt 9 hele dag
BBB Maastricht @ MECC Maastricht

Tijdens BBB Maastricht kunt u in thematische werelden zaken doen in een gastvrije omgeving. Schenk uw drank op Beverage Beach. Neem potentiële klanten mee op reis naar nieuwe en authentieke smaken en geuren in Food Forest. Lanceer een innovatief product in Variety Valley. En profiteer van de kruisbestuiving met Folie Culinaire, hét exclusieve evenement voor de internationale gastronomie.

okt
14
ma
vakbeursgastronomie @ Rai Amsterdam
okt 14 hele dag
vakbeursgastronomie @ Rai Amsterdam

De vakbeurs Gastronomie, die The Wine & Food Association dit jaar voor de tweede keer in samenwerking met RAI Amsterdam organiseert, vindt dit jaar plaats op maandag 14 oktober, drie weken eerder dan vorig jaar. Het vroegere tijdstip, met meer afstand tot Wine Professional (13-15 januari) en ruim voor de grote eindejaarsdrukte, maakt het voor professionals uit de betere horeca nog aantrekkelijker om het evenement te bezoeken.

STERK ACCENT OP FINE FOOD

De nadruk komt dit jaar meer te liggen op fine food. Op de beursvloer staat een breder en gevarieerd aanbod aan fine-foodspecialisten, waaronder exposanten met kazen, schaal- en schelpdieren, groenten, cressen, Aziatische specialiteiten, olijfolie en kaviaar. Via educatieve workshops, masterclasses en diverse inspirerende wijn-spijscompetities worden de zinnen geprikkeld en de mooiste smaken in een passende context geplaatst.

jan
13
ma
wine Professional
jan 13 – jan 15 hele dag
wine Professional

Wine Professional 2020 vindt plaats van 13 t/m 15 januari 2019 gedurende de eerste drie dagen van de Horecava. Traditiegetrouw is de locatie wederom de Europafoyer in Amsterdam RAI. De beurs wordt geopend met de jaarlijkse uitreiking van de Diamond Awards  in Hotel De L’Europe te Amsterdam.