Calendar

nov
19
zo
Horeca Expo Gent
nov 19 – nov 23 hele dag
Horeca Expo Gent

10 goede redenen om Horeca Expo te bezoeken

1.De enige, echte totaalbeurs voor de Belgische horecasector

2.Het grootste aanbod food en non food

3.Alle marktleiders en merken pakken uit met topdeals

4.Het trefpunt om leveranciers persoonlijk te ontmoeten

5.Het jaarlijkse moment om zaken te doen

6.Ontdek alle nieuwe producten, trends en primeurs die er op de markt zijn

7.Win gratis advies in bij beroepsverenigingen, federaties, studiebureaus

8.Blijf up-to-date via de vele seminaries, wedstrijden, proeverijen,…

9.Verzamel tips & tricks voor een goede horecatoekomst

10.Kortom, ontdek op 1 dag meer dan 650 exposanten, 3000 merken en alle nieuwigheden die van uw zaak een topzaak maken!

jan
8
ma
Horecava 2018
jan 8 – jan 11 hele dag
Horecava 2018

Van maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast staat de beleving centraal.

jan
22
ma
Gastro Tek
jan 22 – jan 23 hele dag
Gastro Tek

Geen twijfel mogelijk – de drankjes en hapjes die tijdens de horecavakbeurs Gastro_Tek 2017 in Wunderland Kalkar rondgingen waren ‘gewoon erg lekker!’. Dat vonden zowel de Nederlandse als de Duitse vakbezoekers die de volgeboekte beurshallen van Messe Kalkar bezochten. Gesterkt door (vetarme) friet, zalmhapjes, Crêpes Suzette, Aziatische gerechten (met nieuwe sauzen), ‘sexy’ Trend-Cocktails en de nieuwe Bubble Tea en IJs-Slush, konden de gasten het grote aanbod van de professionele exposanten op deze grensoverschrijdende vakbeurs prima behappen

feb
5
ma
HorecaEventt
feb 5 – feb 7 hele dag
HorecaEventt

Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

mrt
14
wo
Wine Regions Event @ Amsterdam
mrt 14 @ 6:00 am
Wine Regions Event @ Amsterdam

Op woensdag 14 maart 2018, enkele dagen voor Prowein in Düsseldorf, vindt in Amsterdam een nieuw evenement plaats.
Het ‘Wine Regions Event’ is een gezamenlijk initiatief van Perswijn Magazine en Pitch Communicatie en PR. Op dit eendaagse event kunnen wijngebieden en kleine, opkomende wijnlanden hun wijnen presenteren aan de Nederlandse markt. Dit nieuwe wijnevent richt zich op importeurs, retailers, sommeliers, chefs, inkopers en journalisten. Kijk voor de algemene info op: www.wineregionsevent.com

Wine Regions Event
Zowel Perswijn Magazine als Pitch PR zien een groeiende behoefte van gespecialiseerde en opkomende wijngebieden om hun wijnen in Nederland te presenteren. Anderzijds zijn de agenda’s van wijnprofessionals altijd erg vol door de vele proeverijen, initiatieven van importeurs en vakbeurzen. Dit geeft aanleiding om begin volgend jaar de krachten te bundelen. Inmiddels zijn er goede contacten met interessante en opkomende wijngebieden, zowel binnen Europa als in nieuwere wijncontinenten.
Ook importeurs uit Nederland hebben de mogelijkheid hun wijnen te presenteren als zelfstandige exposant. Dit kan voor een bepaalde regio of in samenwerking met een andere deelnemer van een bepaald wijngebied.

Uw contactpersoon bij Perswijn is Petri Houweling (petri@wijnpers.nl) Op verzoek sturen wij u een gedetailleerde brochure met alle relevante informatie.

mrt
18
zo
Prowein 2018
mrt 18 – mrt 20 hele dag
Prowein 2018

ProWein is de beurs voor vakbezoekers uit de volgende branches:

  • Detailhandel
  • Groothandel en buitenlandse handel
  • Gastronomie
  • Hotelwezen
  • Producerende ambachten
okt
21
zo
SIAL Paris 2018
okt 21 – okt 25 hele dag
SIAL Paris 2018

Aan de SIAL Paris 2018 zullen naar verwachting meer dan 7000 bedrijven deelnemen met een stand, waarvan ongeveer 85% niet-Frans. De SIAL Paris vult dan ook alle hallen van het beurscomplex Paris Nord Villepinte. In 2016 werd een extra (tijdelijke) hal in gebruik genomen om alle exposanten een plaats te kunnen geven. Voor 2018 wordt de tijdelijke hal uitgebreid omdat de meeste exposanten hebben aangegeven terug te willen komen en nieuwe exposanten eveneens in de rij staan.