Calendar

sep
26
di
Vakbeurs Foodspecialiteiten
sep 26 – sep 27 hele dag
Vakbeurs Foodspecialiteiten

De 28e Vakbeurs Foodspecialiteiten is een professionele en eigentijdse vakbeurs die zich jaar na jaar heeft uitgebreid. Voor de komende editie kunnen wij opnieuw meer standruimte aanbieden in hal 3. De beurs is verrassend en inspirerend voor exposanten en bezoekers.

okt
2
ma
Horecabeurs Noord Nederland
okt 2 hele dag
Horecabeurs Noord Nederland

Op 2 oktober 2017 vindt de zesde editie van de Horecabeurs Noord Nederland plaats in de Martinikerk te Groningen. Dit jaar staat het thema ‘Smaken verschillen’ centraal en zullen ruim 70 standhouders de bezoekers kennis laten maken met unieke en nieuwe producten en diensten voor de horeca.

okt
9
ma
BBB
okt 9 – okt 11 hele dag
BBB

BBB Maastricht is meer dan een horecavakbeurs. BBB Maastricht heeft zich in 62 jaar ontwikkeld tot een jaarlijkse traditie waar vakgenoten elkaar ontmoeten. Collega’s, (potentiële) klanten en partners komen samen in een wereld vol beleving en leren over de nieuwste trends in hun vakgebied. In de vier werelden van BBB Maastricht komen alle horecavakgebieden aan bod en kunnen professionals hun vakkennis én netwerk vergroten.

okt
30
ma
Enter2018
okt 30 – okt 31 hele dag
nov
6
ma
Gastronomie 2017
nov 6 – nov 7 hele dag
Gastronomie 2017

Gastronomie editie 2017 wordt gehouden op 6 & 7 november in de Jaarbeurs te Utrecht.
Deze vakbeurs draait om kwaliteit, inspiratie en beleving!
Hier treft u enkel hoogwaardige en mooie producten, passend bij de horeca in het midden- tot hoogsegment.
In het midden van de beursvloer word een groot (90 m2) kookeilanden gecreëerd . Dit gaat het toneel vormen voor spectaculaire Master Classes van sterren / topchefs.

Verdere programmapunten zijn: Workshops, Proeverijen, Master Classes en Presentaties.

nov
19
zo
Horeca Expo Gent
nov 19 – nov 23 hele dag
Horeca Expo Gent

10 goede redenen om Horeca Expo te bezoeken

1.De enige, echte totaalbeurs voor de Belgische horecasector

2.Het grootste aanbod food en non food

3.Alle marktleiders en merken pakken uit met topdeals

4.Het trefpunt om leveranciers persoonlijk te ontmoeten

5.Het jaarlijkse moment om zaken te doen

6.Ontdek alle nieuwe producten, trends en primeurs die er op de markt zijn

7.Win gratis advies in bij beroepsverenigingen, federaties, studiebureaus

8.Blijf up-to-date via de vele seminaries, wedstrijden, proeverijen,…

9.Verzamel tips & tricks voor een goede horecatoekomst

10.Kortom, ontdek op 1 dag meer dan 650 exposanten, 3000 merken en alle nieuwigheden die van uw zaak een topzaak maken!

jan
8
ma
Horecava 2018
jan 8 – jan 11 hele dag
Horecava 2018

Van maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast staat de beleving centraal.

jan
22
ma
Gastro Tek
jan 22 – jan 23 hele dag
Gastro Tek

Geen twijfel mogelijk – de drankjes en hapjes die tijdens de horecavakbeurs Gastro_Tek 2017 in Wunderland Kalkar rondgingen waren ‘gewoon erg lekker!’. Dat vonden zowel de Nederlandse als de Duitse vakbezoekers die de volgeboekte beurshallen van Messe Kalkar bezochten. Gesterkt door (vetarme) friet, zalmhapjes, Crêpes Suzette, Aziatische gerechten (met nieuwe sauzen), ‘sexy’ Trend-Cocktails en de nieuwe Bubble Tea en IJs-Slush, konden de gasten het grote aanbod van de professionele exposanten op deze grensoverschrijdende vakbeurs prima behappen

feb
5
ma
HorecaEventt
feb 5 – feb 7 hele dag
HorecaEventt

Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

mrt
14
wo
Wine Regions Event @ Amsterdam
mrt 14 @ 6:00 am
Wine Regions Event @ Amsterdam

Op woensdag 14 maart 2018, enkele dagen voor Prowein in Düsseldorf, vindt in Amsterdam een nieuw evenement plaats.
Het ‘Wine Regions Event’ is een gezamenlijk initiatief van Perswijn Magazine en Pitch Communicatie en PR. Op dit eendaagse event kunnen wijngebieden en kleine, opkomende wijnlanden hun wijnen presenteren aan de Nederlandse markt. Dit nieuwe wijnevent richt zich op importeurs, retailers, sommeliers, chefs, inkopers en journalisten. Kijk voor de algemene info op: www.wineregionsevent.com

Wine Regions Event
Zowel Perswijn Magazine als Pitch PR zien een groeiende behoefte van gespecialiseerde en opkomende wijngebieden om hun wijnen in Nederland te presenteren. Anderzijds zijn de agenda’s van wijnprofessionals altijd erg vol door de vele proeverijen, initiatieven van importeurs en vakbeurzen. Dit geeft aanleiding om begin volgend jaar de krachten te bundelen. Inmiddels zijn er goede contacten met interessante en opkomende wijngebieden, zowel binnen Europa als in nieuwere wijncontinenten.
Ook importeurs uit Nederland hebben de mogelijkheid hun wijnen te presenteren als zelfstandige exposant. Dit kan voor een bepaalde regio of in samenwerking met een andere deelnemer van een bepaald wijngebied.

Uw contactpersoon bij Perswijn is Petri Houweling (petri@wijnpers.nl) Op verzoek sturen wij u een gedetailleerde brochure met alle relevante informatie.