Calendar

jan
7
ma
Horecava Rai Amsterdam @ Rai Amsterdam
jan 7 – jan 10 hele dag
Horecava Rai Amsterdam @ Rai Amsterdam

Horecava, 4 dagen lang alles voor en door de foodservice industrie. Ruim 66.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de bijna 100.000 m2 beursvloer van Horecava.

Wine Professional @ Rai amsterdam
jan 7 – jan 9 hele dag
Wine Professional @ Rai amsterdam

Wine Professional 2019 vindt plaats van 7 t/m 9 januari 2019 gedurende de eerste drie dagen van de Horecava. Traditiegetrouw is de locatie wederom de Europafoyer in Amsterdam RAI. De beurs wordt geopend met de jaarlijkse uitreiking van de Diamond Awards op zondag 6 januari 2019 in Hotel De L’Europe te Amsterdam.

jan
21
ma
Gastro-Tek @ Kernwasser Wunderland Freizeitpark
jan 21 – jan 22 hele dag
Gastro-Tek @ Kernwasser Wunderland Freizeitpark

Op de Gastro_Tek worden veel verschillende vakgebieden vertegenwoordigd. Denk bijvoorbeeld aan interieurdesign voor hotelkamers, benodigdheden voor terrassen, grootkeukens, koelmateriaal, kassasystemen en vormgeving van menukaarten, en dat is nog maar een kleine greep uit het algemene aanbod! Ook treft u op de Gastro_Tek uiteraard veel vertegenwoordigers uit de F&B en wordt u geïntroduceerd aan de nieuwste trends en innovaties!

feb
11
ma
Horeca Eventt Assen @ TT hallen Assen
feb 11 – feb 13 hele dag

De HorecaEvenTT richt zich op de markt voor horeca, grootkeuken en recreatie. Uit onderzoek blijkt dat het overgrote deel van de bezoekers op de horecavakbeurs een hoge beslissingsbevoegdheid heeft wanneer het gaat om aankoop en investeringen. Dit is zeker voor u als exposant een belangrijke factor voor een succesvolle beurs.

mrt
17
zo
Prowein @ messe dusseldorf
mrt 17 – mrt 19 hele dag
Prowein @ messe dusseldorf

mrt
18
ma
Horecabeurs Goes @ Zeelandhallen
mrt 18 – mrt 19 hele dag
Horecabeurs Goes @ Zeelandhallen

Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme, met alles onder één dak. Van lokaal geproduceerde (streek)producten en horecavakwedstrijden tot speciale dranken en grootkeuken apparatuur. De komende editie is de 56e (!) en ook dit jaar zal de beurs sfeervoller zijn dan ooit met ruimte voor 10.000 m2 beursoppervlakte verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal.