Calendar

sep
23
ma
Gastvrij Rotterdam @ Ahoy Rotterdam
sep 23 – sep 25 hele dag
Gastvrij Rotterdam @ Ahoy Rotterdam

GASTVRIJHEID, BELEVING EN KWALITEIT

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

 

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! De zevende editie vindt plaats van 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Zorg dat u het niet mist!

sep
30
ma
Vakbeurs Foodspecialiteiten al 30 jaar een begrip op de Nederlandse markt! @ Expo Houten
sep 30 – okt 1 hele dag
Vakbeurs Foodspecialiteiten al 30 jaar een begrip op de Nederlandse markt! @ Expo Houten

Reeds 30 jaar is de vakbeurs Foodspecialiteiten een groot begrip bij ondernemers die willen werken met alleen de mooiste en beste producten. Van oorsprong mag de beurs dan begonnen zijn als kaasbeurs voor kaaswinkeliers, in de loop der tijd is de beurs geëvolueerd naar dé beurs voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en noem maar op wat al meer.

De 30e editie van de vakbeurs Foodspecialiteiten vindt plaats op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2019 in hal 1 en 2 van Expo Houten. De beursvloer is voor bezoekers geopend van 13:00 tot 22:00 uur.

okt
7
ma
BBB Maastricht @ MECC Maastricht
okt 7 – okt 9 hele dag
BBB Maastricht @ MECC Maastricht

Tijdens BBB Maastricht kunt u in thematische werelden zaken doen in een gastvrije omgeving. Schenk uw drank op Beverage Beach. Neem potentiële klanten mee op reis naar nieuwe en authentieke smaken en geuren in Food Forest. Lanceer een innovatief product in Variety Valley. En profiteer van de kruisbestuiving met Folie Culinaire, hét exclusieve evenement voor de internationale gastronomie.

okt
14
ma
Vakbeurs Gastronomie @ Rai Amsterdam
okt 14 hele dag
Vakbeurs Gastronomie @ Rai Amsterdam

Maandag 14 oktober staat de Europafoyer van RAI Amsterdam tussen 11.00-21.00 uur boordevol activiteiten in het kader van Gastronomie 2019. In de gastronomie gaan food, ingrediënten, wijn en andere dranken vanzelfsprekend met elkaar samen. U kunt dit dan ook op deze bijzondere gastronomische dag zelf komen proeven én hierbij aanwezig zijn in een van de vier kook- en wijntheaters.

Op verzoek van verschillende exposanten en belangengroepen vindt Gastronomie dit jaar iets eerder plaats en wordt er op Gastronomie méér aandacht aan wijn gegeven. Gastronomie biedt daarmee een perfect moment om wijnen te selecteren voor de laatste maanden van het jaar, inclusief de feestdagen.

Op Gastronomie zijn diverse wedstrijden, showcases en (kook)demonstraties die u laten zien dat wijn-spijscombinaties cruciaal zijn om uw restaurant goed op de kaart te zetten. Wat is immers een goed gerecht met een niet bijpassende wijn of andersom? Kom dus inspiratie opdoen! Hierbij enkele highlights van deze dag, waarbij veel bekende en aanstormende restaurantprofessionals aanwezig zullen zijn.

jan
13
ma
Horecava 2020 @ Rai Amsterdam
jan 13 – jan 16 hele dag
Horecava 2020 @ Rai Amsterdam

Horecava is  4 dagen lang alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Ruim 71.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 112.000 m2 beursvloer van Horecava.

wine Professional
jan 13 – jan 15 hele dag
wine Professional

Wine Professional 2020 vindt plaats van 13 t/m 15 januari 2019 gedurende de eerste drie dagen van de Horecava. Traditiegetrouw is de locatie wederom de Europafoyer in Amsterdam RAI. De beurs wordt geopend met de jaarlijkse uitreiking van de Diamond Awards  in Hotel De L’Europe te Amsterdam.