Calendar

jan
21
ma
Gastro-Tek @ Kernwasser Wunderland Freizeitpark
jan 21 – jan 22 hele dag
Gastro-Tek @ Kernwasser Wunderland Freizeitpark

Op de Gastro_Tek worden veel verschillende vakgebieden vertegenwoordigd. Denk bijvoorbeeld aan interieurdesign voor hotelkamers, benodigdheden voor terrassen, grootkeukens, koelmateriaal, kassasystemen en vormgeving van menukaarten, en dat is nog maar een kleine greep uit het algemene aanbod! Ook treft u op de Gastro_Tek uiteraard veel vertegenwoordigers uit de F&B en wordt u geïntroduceerd aan de nieuwste trends en innovaties!

jan
23
wo
Bio-beurs @ IJsselhallen
jan 23 – jan 24 hele dag
Bio-beurs @ IJsselhallen

De Bio-beurs vindt elk jaar in januari plaats, in de IJsselhallen in Zwolle. De beurs wordt sinds 2015 georganiseerd door Bionext en Libéma

De beurs richt zich op iedereen die werkzaam is in de biologische sector: van boer, via handel en verwerking tot en met winkeliers. Ook adviseurs en onderzoekers vinden er hun plek. Alle producten op de Bio-beurs zijn (mits mogelijk) gecertificeerd als biologisch product.

feb
11
ma
Horeca Eventt Assen @ TT hallen Assen
feb 11 – feb 13 hele dag

De HorecaEvenTT richt zich op de markt voor horeca, grootkeuken en recreatie. Uit onderzoek blijkt dat het overgrote deel van de bezoekers op de horecavakbeurs een hoge beslissingsbevoegdheid heeft wanneer het gaat om aankoop en investeringen. Dit is zeker voor u als exposant een belangrijke factor voor een succesvolle beurs.

mrt
17
zo
Prowein @ messe dusseldorf
mrt 17 – mrt 19 hele dag
Prowein @ messe dusseldorf

mrt
18
ma
Horecabeurs Goes @ Zeelandhallen
mrt 18 – mrt 19 hele dag
Horecabeurs Goes @ Zeelandhallen

Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme, met alles onder één dak. Van lokaal geproduceerde (streek)producten en horecavakwedstrijden tot speciale dranken en grootkeuken apparatuur. De komende editie is de 56e (!) en ook dit jaar zal de beurs sfeervoller zijn dan ooit met ruimte voor 10.000 m2 beursoppervlakte verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal.