CORNELIS BAR & KITCHEN VIERT 1-JARIG JUBILEUM

DJ Roog & Erick E zorgen voor knallend verjaardagsfeest

Het is alweer een jaar geleden dat Cornelis de deuren van zijn Bar & Kitchen aan het Rotterdamse Stadhuisplein opende. Om het één jarig bestaan te vieren wordt groots uitgepakt! Op 14 juli zijn Rotterdamse levensgenieters van harte welkom om het succes van het afgelopen jaar te vieren. Gasten kunnen rekenen op de bekende gastvrijheid van Cornelis: G&T proostmomenten, mooie wijnen, stevige cocktails én lekkere dance classics van DJ’s zoals DJ Roog & Erick E! Deze bekende Nederlandse DJ’s zullen de DJ booth bestijgen om het feestje naar een fantastisch hoogtepunt te brengen.

1-jarig jubileum met DJ Roog & Erick E

Het jaar is voorbij gevlogen en Cornelis Bar & Kitchen is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende restaurants van Rotterdam. Met vele lovende recensies en een menukaart waarvan het water je meteen in de mond loopt, staat de horecazaak bekend om de heerlijke Bourgondische gerechten. Ook het 1-jarig jubileum laat Cornelis natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Op vrijdag 14 juli wordt de zaak omgetoverd tot de beste verjaardagborrel allertijden! Saxofoniste Cece Noir laat muziek tot leven komen met haar swingende sounds én DJ’s Roog en Erick E zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan!

Cornelis Bar & Kitchen

Tegenover het historisch Stadhuis opende Cornelis een jaar geleden zijn restaurant. Bijna anderhalve eeuw geleden was men op deze plek al welkom bij de grootouders van Cornelis voor een goed glas wijn en een stevige pot stovend vlees. Nu geniet het publiek er in volle teugen van de Rotterdamse gastvrijheid. Met veel liefde en passie worden mooie gerechten geserveerd. In de zomer zit het terras vol met gasten die genieten van een diner, diverse speciaal bieren, kwaliteitswijnen en cocktails. En op de maandelijks terugkeerde vrijdagborrel nodigt Cornelis zijn stadsgenoten uit om met elkaar het weekend in te luiden!

Overige informatie

Cornelis Rotterdam 1 jaar

Locatie: Stadhuisplein 3, Rotterdam centrum

Datum: 14 juli vanaf 22:00 uur – 03:00 uur

Facebook: www.facebook.com/CornelisRotterdam