De charmante vlierbloesemlikeur die de wereld verovert

Met de inluiding van de zomer vieren we ook de inluiding van het ST-GERMAIN® likeur: de eerste artisanale likeur op basis van verse vlierbloesems. Deze vlierbloesems worden met de hand geplukt en enkel in de laatste 4 tot 6 weken van de lente. Dit is het moment dat de bloesems de meeste geur en smaak vrijgeven. Voor een fles van 70cl worden er wel 1000 vlierbloesems geplukt. Vervolgens is het een race tegen de klok om de essentie van de verse vlierbloesems vast te houden.

De likeur wordt nog aantrekkelijker door de elegante vintage fles, een knipoog naar Parijse verfijning. ST-GERMAIN® is een eerbetoon aan het Frankrijk van de jaren 20 en de levendige Art Déco periode. Een gepassioneerde ‘Santé!’ naar levendige conversaties, lekker eten, naar schoonheid, smaak, kunst en muziek – kortom, naar alles wat het leven mooi maakt. Als je ST-GERMAIN® proeft, proef je pure ‘joie de vivre’.

Fijn is ook hoe veelzijdig de likeur is. Een date met champagne, een flirt met gin, ST-GERMAIN® zit er niet om verlegen. Het is de perfecte smaakmaker voor wie zijn cocktail naar een hoger niveau wil brengen. Ideaal bij een brunch, als aperitief of voor een gezellige avond thuis met vrienden.

ST-GERMAIN® past perfect bij de wensen van een nieuwe generatie die voortdurend op zoek is naar producten die premium, origineel en toegankelijk zijn. Zijn boeiende fris-fruitige smaak en uitzonderlijke kwaliteit werden meermaals bekroond met prestigieuze prijzen. Door The New York Times werd ST-GERMAIN® geprezen als een van de meest invloedrijke cocktailcomponenten van het laatste decennium.