Diageo lanceert de tweede ronde van Learning for Life in Amsterdam

Het Bartender-project van Learning for Life heeft 20 studenten en wordt uitgevoerd in samenwerking met de Isaac Academy

Amsterdam, 12 februari 2018

Drankenbedrijf Diageo is vandaag gestart met de tweede groep jongeren voor het Learning for Life-programma in Nederland in samenwerking met ISAAC Academy. De groep van 20 studenten wordt getraind op het gebied van persoonlijke en technische vaardigheden voor het werk van bartender. Het Learning for Life programma heeft tot doel 340 jongeren zonder baan binnen vijf jaar op te leiden voor werk op de Nederlandse markt. Het doel is dat ten minste 70% van de studenten werk vinden na het voltooien van de training. Van de eerste groep die in september startte en die de training in november voltooide, heeft iedereen nu werk gevonden door de grondige en gerichte training.

Dirk van Ham, Diageo’s Corporate Relations Director voor Continentaal Europa: “Learning for Life ondersteunt de training in beroeps- en levensvaardigheden en maakt deel uit van al onze inspanningen om de professionalisering van de horeca in Nederland te ondersteunen en tegelijkertijd lange termijn kansen te bieden voor de jonge mensen. Dit programma heeft wereldwijd een vaste baan veiliggesteld voor meer dan 70% van onze studenten”.

Het Diageo Learning for Life-programma startte in 2008 in Latijns-Amerika om jonge mensen van 18 tot 30 jaar te helpen met extra training om werk te vinden. Ondertussen zijn wereldwijd meer dan 120.000 jongeren opgeleid in meer dan 35 landen om hen te helpen bij het vinden van werk.

Diageo en ISAAC Academy werken samen voor Learning for Life
Diageo voert dit programma opnieuw uit met ISAAC Academy als partner. Misja Vorstermans, oprichter van de ISAAC Academy, is enthousiast over het programma:
“Er is nog steeds een tekort aan geschoolde bartenders met vaardigheden, dus dit project dient beide kanten, de Horeca en de jongeren. De ISAAC Academy geeft een uitgebreide training aan deze studenten in zowel professionele als persoonlijke vaardigheden. Het feit dat alle jongeren van het eerste programma in september nu aan het werk zijn, bewijst dat het Learning for Life programma echt zinvol is. ”

Over Diageo
Diageo is een wereldleider in alcoholische dranken met eersteklas merken in sterke dranken, bier en wijn. Deze merken omvatten onder meer Johnnie Walker, Crown Royal, J & B, Buchanan’s en Windsor whisky’s, Smirnoff, Cîroc en Ketel One Vodka, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray en Guinness.

Diageo’s producten worden in meer dan 180 landen over de hele wereld verkocht. Het bedrijf is genoteerd aan zowel de London Stock Exchange (DGE) als de New York Stock Exchange (DEO). Bezoek ons ​​op www.diageo.com voor meer informatie over Diageo, onze mensen, onze merken en prestaties. Bezoek Diageo’s wereldwijde verantwoordelijke drinkprogramma op www.DRINKiQ.com, voor informatie, initiatieven en manieren om beste voorbeelden te delen.

Celebrating life, every day, everywhere.

Voor meer informatie:

Diageo Nederland
Alejandro Lüdert
Corporate Relations Executive
Tel. 06 – 1013 8754

Eelco van Ravenswaaij
Tel. 06- 2128 8500

ISAAC Academy (www.isaac-academy.com)
Misja Vorstermans,
06- 3440 4344