Folie Culinaire: het exclusieve neusje van de zalm

Drie dagen lang culinaire gekte met inspirerende kook- en productpresentaties voor en door (inter)nationale sterren chefs. Een bezoek aan Folie Culinaire biedt een compleet overzicht aan nieuwe, bijzondere ingrediënten, exclusieve wijnen en champagnes. De laatste trends op het gebied van Food, Non Food, Education & Innovation in het hogere, exclusieve segment.

Folie Culinaire, de internationale beurs voor topgastronomie die van 7 tot en met 9 oktober wordt gehouden in MECC Maastricht (als afzonderlijk onderdeel van BBB Maastricht), heeft ook dit jaar weer een aantal tot de verbeelding sprekende top-chefs weten vast te leggen.

Onder hen Dmitry Bogachev (Mr Bo Sint-Petersburg), Grischa Herbig, (La Société* Keulen) en Julien Allano en Cédric Perret (Le Clair de la Plume* Grignan, Zuid-Frankrijk). De chefs, deels vermaarde internationale keukenmeesters die een lichtend voorbeeld zijn voor hun generatie, verzorgen tijdens Folie Culinaire masterclasses in de befaamde demokeuken van het toonaangevende culinaire vaktijdschrift Culinaire Saisonnier.

Bekijk hier het complete programma