HANOS Gouden Koksmuts: deelnemers 2020 bekend

Eén van de spannendste momenten omtrent het NK Koken is weer aangebroken: de bekendmaking van de deelnemers aan de kookwedstrijd “HANOS Gouden Koksmuts”.
De bekende culinaire wedstrijd, verzorgt door het Gastronomisch Gilde, vindt volgend jaar opnieuw plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op dinsdag 14 januari 2020 gaan onderstaande chef-koks met hun team de strijd met elkaar aan om de meest begeerde prijs voor wedstrijdteams van toprestaurants binnen te halen.
Welke keukenbrigade is competitief ingesteld en daarnaast het meest stressbestendig en creatief met de ingrediënten die zij ter plekke aangereikt krijgen? De acht fanatieke teamcaptains die begin volgend jaar zullen concurreren om de HANOS Gouden Koksmuts 2020, zijn:Pascal Duvivier van Bridges Amsterdam* in AmsterdamEmiel Kwekkeboom van restaurant Joann in EnschedeMarco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de VechtJermain de Rozario van restaurant De Rozario* in HelmondLars van Galen van Hotel ’t Lansink* in HengeloAdrian Zarzo van Zarzo* in EindhovenTommy Janssen van restaurant Bentinck in AmerongenJulien van Loo van restaurant Parkheuvel** in RotterdamAlle chefs worden ondersteund door twee souschefs.

Organisatie
De wedstrijd om de hoogste onderscheiding voor Nederlandse koks wordt tot stand gebracht door het Gastronomisch Gilde en is mede mogelijk gemaakt door HANOS Internationale Horeca Groothandel en RAI Amsterdam. Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor ervaren en jonge professionals in de gastronomie. Ga voor meer informatie naar www.gastronomischgilde.nl.