Hasan Akbas van McDonald’s Twente genomineerd voor prestigieuze Ray Kroc Award

Award waardeert beste Restaurant Managers wereldwijd

Voor vaste gasten is Hasan Akbas, Restaurant Manager van McDonald’s Twente aan het Woonplein in Enschede, een graag geziene gastheer. Het zal voor hen dan ook geen verrassing zijn dat hij is genomineerd voor de internationale Ray Kroc Award. Met de benoeming behoort de goedlachse, enthousiaste en zeer service gerichte Restaurant Manager tot de selecte groep ‘beste McDonald’s Restaurant Managers van Nederland’.

De Ray Kroc Award wordt om het jaar uitgereikt aan de Restaurant Manager die zich het best weet te onderscheiden op gebied van managementvaardigheden en op het toezien op de juiste uitvoering van operationele procedures wat leidt tot meer gasten en omzet. Robin Veldt, Franchisenemer van de vijf McDonald’s restaurants in Enschede en Hengelo: “Met de Award erkent de internationale McDonald’s organisatie de uitstekende prestaties en resultaten van de beste Restaurant Managers. Zij vormen een verantwoordelijke en belangrijke spilfunctie binnen de organisatie. Ik ben er trots op dat de managementkwaliteiten en het bijzondere gevoel voor Hospitality van Hasan is opgevallen.”

1% beste Restaurant Managers ter wereld
De Award is vernoemd naar de oprichter van het eerste McDonald’s restaurant in 1955, Ray Kroc. Een onafhankelijke jury beoordeelt de komende periode wie de beste twee Restaurant Managers van Nederland zijn. Zij zullen vervolgens voorgedragen worden aan McDonald’s International en in november 2017 zal bekend worden of zij bij de 1% beste Restaurant Managers ter wereld horen.

De nominatie is voor Hasan een enorme waardering. De gasten, zijn collega’s en de zakelijke uitdagingen maken zijn werk iedere dag weer interessant en leuk. “Het is een extra grote uitdaging om nu de beste Restaurant Manager van Nederland, en misschien wel wereldwijd, te worden”, zegt hij trots en met knipoog.