Gebruikersnaam Wachtwoord
Horecavizier maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en gebruikersvriendelijk te maken. Voor meer informatie klik hier. x
Snackbar ter overname op drukke locatie rotterdam west.
Gepost op 26/07/2016 Rotterdam, Zuid-Holland <p>Ter overname &nbsp;mooie snackbar te Rotterdam.</p><p>Mooie snackba

Kookstudio met winkel te weert (robo)
Gepost op 26/07/2016
Weert, Limburg <p>Ideale kans voor horeca ondernemers die een andere manier van ondernemen willen, en betere werktijden (zondag en maandag gesloten).<br&

Id 4014 eetcafé de parodie
Gepost op 26/07/2016
's-Gravenhage, Zuid-Holland <p>Te koop aangeboden, goed verzorgd eetcafé in het Statenkwartier van Den Haag. Het is gevestigd in een mooi hoekpand welke goed i

Eetcafe in zevenhuizen zh
Gepost op 26/07/2016
Zevenhuizen, Zuid-Holland <p>Ter overname aangeboden te Zevenhuizen een eetcafe.</p><p>Leuk eetcafé in het centrum van het dorp met een gezellige bar en ee

(eet)café met groot terras
Gepost op 25/07/2016
Bergen op Zoom, Noord-Brabant <p>Sfeervol (Eet)café aan de Grote Markt in het centrum van Bergen op Zoom. De Grote Markt&nbsp;telt vele gezellige en goedlopen

B & b de reiziger in groede (zeeuws-vlaanderen)
Gepost op 25/07/2016
Groede, Zeeland <p> </p><p>Groede is een knus, pittoresk en artistiek dorp. De huizen, in de straatjes rond de voormalig

Bistro bling te leusden
Gepost op 25/07/2016
Leusden, Utrecht <p>Bling Bling, dat is wat je ziet als je Bistro Bling binnen komt, een stijlvol, warm en sfeervol ingericht restaurant met kroonluchters (die geven de bling...).

CafÉ de borrel te boxtel
Gepost op 25/07/2016
Boxtel, Noord-Brabant <p>Dit gezellige knusse café in het centrum van Boxtel, gelegen aan de winkelstraat is opzoek naar een nieuwe exploitant. Café De Borrel staat bekend o

Café restaurant te utrecht
Gepost op 25/07/2016
Utrecht <p>Jarenlang staat dit bedrijf bekend als goedlopend horecabedrijf! Gelegen in het centrum van Utrecht, nabij de Domtoren, is de factor lokatie als dubbel "A" te be

(eet)café met terras en bovenwoning
Gepost op 23/07/2016
Nieuw-Namen, Zeeland VERKOCHT

Casco horecapand te huur in sas van gent.
Gepost op 23/07/2016 Sas van Gent, Zeeland <p><strong>Algemeen/Locatie:</strong></p><p>Horecapand gelegen aan de Westkade 79 te Sas van G

Ter overname aangeboden in het centrum van rijssen het zeer gezellige en bijzonder sfeer- en smaakvol ingerichte ristorante via grande
Gepost op 22/07/2016
Rijssen, Overij

Te koop, café the bright side in het centrum van zevenaar, gelegen tussen de hema en de winkelstraat
Gepost op 22/07/2016
Zevenaar, Gelderland Tk Café Th

Restaurant in breda zuid
Gepost op 21/07/2016
Breda, Noord-Brabant <p>Op goede locatie gelegen restaurant met terras op steenworp afstand van het Mastbos.</p><p><br></p><p><u>Omschrijv

Id1390 dagzaak/ koffieformule aan de haarlemmerdijk.
Gepost op 21/07/2016
Noord-Holland <p>Deze exploitatie is gelegen aan de Haarlemmerdijk. De Haarlemmerdijk is een prachtige dorpsstraat midden in d

Woning met casco horecaruimte centrum winterswijk ( wist1098)
Gepost op 21/07/2016
Winterswijk, Gelderland <p>Gelegen in het centrum, aan winkelpromenade, woning op 369 m2 eigen grond

Cafetaria te koop met hoge omzet en zeer lage huur in lelystad.
Gepost op 21/07/2016
Lelystad, Flevoland <p>TE KOOP CAFETARIA MET HOGE OMZET IN LELYSTAD</p><p><br>&l

Café paniek voskuilenweg 40 heerlen org te koop
Gepost op 21/07/2016
Heerlen, Limburg <p> </p><p>Dit vrijstaaande Horecapand wordt te koop aangeboden voor&nbsp; ? 290.000,00 KK.</p&

Heerlen hartje stad cafetaria cyprus
Gepost op 21/07/2016
Heerlen, Limburg <p> </p><p>Midden in hart van de uitgaansstad Heerlen licht dit keurige fastfoodrestaurant met 40 zitplaatsen en leuk terras

Lief hotel met restaurant in de achterhoek (wist 1096)
Gepost op 21/07/2016
Gelderland <p>Discreet in de verkoop gekregen een lief hotel-café-restaurant in het mooiste gedeelte van de Achterhoek met 15





Horecagroothandel HANOS neemt visleverancier Q-vis over
Nieuws26 Jul
Visleverancier Q-vis gaat per 1 augustus 2016 samen met horecagroothandel HANOS
Den Haag-Delft. Door deze krachtenbundeling ontstaat er voor klanten van beide bedrijven een groter assortiment en een optimale dienstverlening met snelle levering.Met de overname haalt HANOS de kennis en het inkoopnetwerk van een van de beste visspecialisten in huis.

Uit ons jasje gegroeid
Het voltallige team van Q-vis verhuist per 1 a {...}
Wolf Atelier lanceert TARTAR-IA
Opening / Presentatie21 Jul
Nadat restaurant Wolf Atelier van chef Michael Wolf onlangs volledig werd verbouwd, lanceert hij nu Nederlands eerste TARTAR-IA. Naast de normale lunchkaart hebben gasten nu ook de keus uit verschillende vlees, vis of vegetarische tartaren in diverse formaten. Naast tartaar worden er ook bijgerechten en bites geserveerd. Samen met een selectie mooie wijnen en bubbels per glas, gin-tonics en sappen vormt dit een originele aanvulling op de huidige lunchkaart. Met de introductie van deze unieke TARTAR-IA speelt Wolf in op d {...}
Metamorfose voor sterrestaurant Basiliek in Harderwijk
Nieuws21 Jul
Restaurant Basiliek in Harderwijk krijgt deze zomer een andere uitstraling. Het aan de Vischmarkt gelegen restaurant, goed voor één Michelinster, ondergaat komende weken een metamorfose.   Zo worden de stalen balken in het restaurant vervangen door houten balken en wordt een deel van de muur bedenkt met boomschors. De entree vanuit de hal naar het restaurant wordt geheel vervangen door een zwart roestvrijstalen frame met daarin geribbeld glas en een g {...}
AccorHotels breidt aanbod met wereldwijde luxemerken
Nieuws20 Jul
ACCORHOTELS BREIDT AANBOD UIT MET WERELDWIJDE LUXEMERKEN DANKZIJ HISTORISCHE OVERNAME VAN FAIRMONT, RAFFLES EN SWISSÔTEL EN WORDT ZO EEN VAN DE GROOTSTE NAMEN IN HET LUXEHOTELSEGMENT   Nadat de algemene vergadering van aandeelhouders op 12 juli 2016 haar goedkeuring uitsprak, kondigde AccorHotels Group officieel de acquisitie aan van FRHI Hotels & Resorts (FRHI), met de drie prestigieuze luxehotelmerken Fairmont, Raffles en Swiss& {...}
Hotelschool The Hague en de Markthal introduceren Foodie service
Nieuws18 Jul
Om bezoekers van de Markthal in Rotterdam nog beter wegwijs te maken in de culinaire mogelijkheden, heeft Hotelschool The Hague in opdracht van de Markthal de Foodie Service ontwikkeld. Vanaf 18 juli zijn gastvrije foodspecialisten tijdens speciale acties en evenementen onder meer in te schakelen als Culi Coach.   Bezoekers kunnen kosteloos een beroep doen op de foodspecialisten, bestaande uit studenten van Hotelschool The Hague. De bezoekers worden door de Foodies meegeno {...}
Reconnect to nature centrale thema bij nieuw restaurant & bar Bistronoom Woerden
Opening / Presentatie14 Jul
Op 16 juli 2016 openen chef Jan Cees Graafland en gastvrouw Kirsten Veltkamp restaurant & bar Bistronoom in Woerden. Het koppel wil met Bistronoom culinaire beleving zonder poespas bieden en gasten in een ongedwongen sfeer laten genieten van vernieuwende gerechten. Centraal staat het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten, de eigen moestuin en de inpandige Kas, waarmee ze gasten bewust willen laten worden van de oorsprong van producten.   B {...}
Genomineerden Keltum restaurantprijs 2016 bekend
Nieuws22 Jul
Euro-Toques is ook dit jaar op 19, 20 en 21 september weer prominent aanwezig op Gastvrij Rotterdam en presenteert zich in het Fine Food Village op het demoplein en in de Wedstrijd Arena beiden in hal 6.   Op maandag 19 september reikt Ted Janssen, voorzitter van het bestuur van Euro-Toques, de Keltum Restaurantprijs 2016 uit.    De vereniging kiest ieder jaar uit hun leden het beste restaurant van dat jaar. De winn {...}
LangeLand Ziekenhuis Zoetermeer verlengt contract Eurest met 10 jaar
Nieuws21 Jul
Het Zoetermeerse LangeLand Ziekenhuis kiest na bijna 25 jaar samenwerking opnieuw voor Eurest. Het ziekenhuis viel voor het nieuwe restaurantconcept waarbij bezoekers, patiënten en medewerkers voortaan in hetzelfde restaurant terecht kunnen. Het contract is aangegaan voor een periode van tien jaar.    Gastvrijheid is het belangrijkste uitgangspunt binnen het nieuwe foodcontract. Om dat te realiseren is de indeling en de uitstraling van het restaurant voll {...}
THE EGG STORE BRENGT NIEUW CONCEPT NAAR NEDERLAND
Opening / Presentatie20 Jul
The Egg Store is de place to be in Haarlem voor iedereen die graag buiten de deur ontbijt, op zoek is naar een relaxte werkplek of zin heeft in een boozy brunch of healthy lunch waar eieren de hoofdrol spelen. The Egg Store is een all day breakfast concept waar eggs any style worden geserveerd, zeven dagen per week. Het idee is afkomstig van het late opstaan op zondag, wanneer je zin hebt in een eitje maar dat nergens meer te krijgen is. Bij The Egg Store maakt het niet uit op welk tijdstip van de dag je een eitje eet.&a {...}
Papa John s Pizza opent eerste vestiging in Nederland
Nieuws19 Jul
Amerikaanse pizzaketen brengt Better Pizza. Better Ingredients concept naar Rijnstraat in Amsterdam Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen van de wereld, opende gisteren zijn eerste Nederlandse vestiging op de Rijnstraat 60 in Amsterdam en bouwt hiermee verder aan zijn internationale groei. Papa John's is wereldwijd bekend om zijn ‘Better Ingredients. Better Pizza.’ concept en wil de Nederlandse consume {...}
Wereldrecord: De Langste Vegetarische Tafel langer dan ooit
Nieuws18 Jul
Vrijdag 15 juli hebben de Vegetariërsbond en Tivall het wereldrecord Langste Vegetarische Tafel verbeterd. 1950 eters genoten van een lekkere vegetarische maaltijd en lieten daarbij zien dat lekker en klimaatvriendelijk eten hand in hand gaan. Deze recordpoging vond plaats op het Museumplein in Amsterdam. ‘Met dit evenement laten we zien dat bijdragen aan een beter klimaat heel smakelijk kan zijn. De veeteelt is verantwoordelijk voor minstens 15% van de uitstoot van broeikasgassen. Minder vlees eten is een effe {...}
Panorama Rail: restaurantbeleving op het Nederlandse spoor
Nieuws14 Jul
Amsterdam, 14 juli 2016 – Sinds kort is het mogelijk om uit eten te gaan in een rijdende trein. In een van de twee sfeervolle treinstellen van het Panorama Rail Restaurant kun je een tafel van 2 tot 4 personen reserveren. Tijdens een smaakvolle treinrit van ongeveer 2 uur en 45 minuten krijgen de gasten een heerlijk viergangendiner, samengesteld door chef Julius Jaspers. Ondertussen genieten de gasten van het unieke Nederlandse landschap waar de trein met gemiddeld 100 km per uur soepel doorheen zoeft.  {...}
1 - 246
Gebruik minimaal 6 tekens
Eijsink
Umenu
Cashr - Online kassa voor tablet en smartphone
www.rioleringsmarkt.nl
+ Food
+ Tip
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vraag de nieuwsbrief aan.
Naam:
Naam
Emailadres:
Emailadres
Code:
Code
Code
HORECA BEURS NOORD-BRABANT
12 en 13 september 2016
GASTVRIJ ROTTERDAM
19 t/m 21 september 2016
VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN
27 en 28 september 2016
HORECABEURS NOORD NEDERLAND
03 oktober 2016
BBB
10 t/m 12 oktober 2016
EQUIPHOTEL PARIS
06 t/m 10 november 2016
GASTRONOMIE 2016
07 en 08 november 2016
BELEEF !
07 t/m 09 november 2016
WELCOME
14 t/m 16 november 2016
HORECA EXPO GENT
20 t/m 24 november 2016
HORECAVA
09 t/m 12 januari 2017
GASTRO_TEK
23 en 24 januari 2017
HORECAEVENTT
13 t/m 15 februari 2017
INTERNORGA
17 t/m 21 maart 2017
HORECA & FOOD INSPIRATIE VEN...
20 t/m 22 maart 2017
HORECA EN RECREATIEBEURS TEXEL
21 maart 2017
PROWEIN 2017
19 t/m 21 juni 2017