Horecaondernemers in gesprek met gemeenten

Horecaondernemers hebben veel te maken met de gemeente.U hebt vergunningen nodig of krijgt te maken met een bestemmingsplan. Zo’n vergunning aanvragen of wijzigingen kan u veel tijd kosten. Dat kan slimmer en efficiënter!

Op dinsdagmiddag 20 februari organiseert VNG Realisatie een Design Thinking-sessie voor horecaondernemers en hun gemeenten om samen tot vernieuwende oplossingen te komen. Denk bijvoorbeeld aan de handhaving van de Drank- en Horecawet. Gemeenten zijn verantwoordelijk maar horecaondernemers hebben beter zicht op de valkuilen. Maar ook: als ondernemer organiseer je jaarlijks een evenement. Kan het aanvragen van de vergunningen niet makkelijker?

We nodigen u graag uit voor deze sessie. Daar gaat u in zes fasen de uitdagingen in kaart brengen, ontdekt u samen innovatieve oplossingen om uiteindelijk tot drie concreet uitvoerbare en gedragen ideeën te komen.We hopen dat u erbij kunt zijn!

  • Datum: dinsdag 20 februari van 13.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Jaarbeurs Meet-up in het Beatrixgebouw in Utrecht (routebeschrijving)

Bent u erbij? Meld u aan via het aanmeldformulier.

Parkeren

Jaarbeurs beschikt over ruim 6.000 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Meer informatie over de bereikbaarheid kunt u hier vinden.

Vragen?

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via landelijkeonlinediensten@vng.nl. Inschrijven kan via het aanmeldformulier.