Visrestaurant haalt hoogste bedrag ooit op via crowdfunding

Maandagnacht om 00.00 uur sloot visrestaurant Pesca de lopende crowdfunding campagne af. Met succes wist het restaurant €761.046 op te halen, 152% van het beoogde minimumbedrag. Pesca heeft hiermee het record van platform CrowdAboutNow verbroken en is daarbij ook het eerste restaurant in Nederland dat via crowdfunding ooit zo’n hoog bedrag wist op te halen. …

PRESSROOM – het restaurant en de cocktailbar van INK Hotel Amsterdam – heeft tijdens de uitreiking van de World Luxury Restaurant Awards maar liefst drie prijzen gewonnen. Het restaurant, onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, werd benoemd tot het beste ‘Luxury Boutique Hotel Restaurant’ van West-Europa. Ook het interieur van het restaurant werd tot …

Dommelsch vernieuwt uitstraling en lanceert 0,0%

Dommelsch is vanaf nu verkrijgbaar in een nieuw jasje. Met de nieuwe uitstraling profileert Dommelsch zich nog nadrukkelijker als goed, betrouwbaar en betaalbaar alternatief in een steeds complexere wereld van (speciaal)bieren. Daarbij introduceert het eeuwenoude merk nu ook een 0,0% variant. Dit maakte Dommelsch gisteren bekend tijdens de officiële onthulling van de plannen in de …

Aardbeien triangel

Een driehoek met aardbeien, cake en een romige zuivelvulling.  Glanzend afgedekt met een gelei van aardbeien. Eenvoudig in 2 of zelfs 4 delen door te snijden en daardoor geschikt voor de high tea of klein dessert. Gewicht per triangel: 170 gram per stuk Portiegrootte: 10 x 10 x 14 cm Omdat het hoogzomer is slechts 99 …

‘Charme Hotels overbrugt kloof tussen zelfstandige hotels en hotelketens’

Soft franchise hotelformule Charme Hotels verenigt zelfstandige Nederlandse hoteliers, die met behoud van de eigen hotelidentiteit toch willen komen tot kostenbesparing en omzetverbetering. Initiatiefnemers Bart Reints Bok en Onno Pel zijn Charme Hotels gestart uit een grote passie voor het zelfstandige hotelwezen en omdat zij merkten dat er in de branche dringend behoefte is aan …

Steady Base

Zelf stabiliserend tafelonderstel, geschikt voor gebruik outdoor. Door het speciale stabiliserend mechanisme, ideaal voor elk oppervlak. U tafel staat altijd stabiel! Verkrijgbaar in zilver of zwart aluminium poedercoating. Meer informatie: www.tafelonderstellen-expert.nl

GEHEEL VERNIEUWD RESTAURANT KASTEEL VAN RHOON AANGESLOTEN BIJ EURO-TOQUES

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambrisering heeft plaats gemaakt voor industriële muren, het traditionele viergangenmenu voor een …

WOK& genomineerd voor Franchise Starter Award

WOK& is een goede kanshebber voor de Franchise Starter Award. Het Nationale Franchise Congres reikt op 4 oktober 2018 in Amsterdam deze gloednieuwe onderscheiding uit aan de meest belovende startende franchiseformule. De natural Asian fastservice formule is eind vorig jaar in Rotterdam gelanceerd. Deze zomer openen vestigingen in Heerhugowaard, Groningen, Enschede en Leiden hun deuren. …