home Nieuws ScanSurPlace is een initiatief van Koert Hamers en Hubèrt van den Heuvel

ScanSurPlace is een initiatief van Koert Hamers en Hubèrt van den Heuvel

Vanuit een geheel andere achtergrond vormen zij ScanSurPlace. Hubèrt is horeca- en bedrijfsconsulent en Koert is een designer die veel ervaring heeft met koken, dineren en proeven. ScanSurPlace ziet verbeterpunten inde Nederlandse horeca en wil graag een rol spelen in het begeleiden van de horeca ondernemer. Deze begeleiding omvat alle aspecten van een horeca onderneming: bedrijfsvoering, keukenorganisatie, personeelsbeleid, presentatie, hospitality en communicatie.

Door middel van een intensief gesprek met de ondernemer, waarbij veel vragen de revue passeren, vindt er door ScanSurPlaceeen oriëntatie plaats die belangrijk is voor het uiteindelijke resultaat.De vragen zullen gaan over het oorspronkelijke idee van de onderneming, het concept, het product, de keuken, leveranciers, de bediening, de klanten, locatie etc. Hiermee wordt de basis gelegd voor een goede SCAN. De ondernemer speelt daarin vanzelfsprekend een belangrijke rol! In een gemoedelijke sfeer zullen alle aspecten van het bedrijf besproken en bekeken worden.

Naar aanleiding van het eerste oriënterende gesprek zal ScanSurPlace, in overleg, een route gaan bepalen.

Hierin kan er gekozen worden voor een FLITS- of een KWALITEITSSCAN. In samenspraak met de ondernemer wordt bepaald welke weg bewandeld gaat worden. ScanSurPlacemaakt een plan van aanpak en stelt een eerste offerte op. Na goedkeuring wordt er een planning gemaakt en kan er gestart worden.

Tezamen bestrijken Koert en Hubèrt het gehele spectrum. Ze bekijken, analyseren en maken verbeterpunten concreet. Geen lange trajecten en te uitgebreide rapporten, maar korte lijnen,concrete bevindingen en het aanbieden van oplossingen op korte termijn. Kortom: samen met de ondernemer een traject samenstellen dat ook resultaat oplevert! Samen met de ondernemer werken aan de toekomst! Want wat is er nu mooier dan jouw goedlopende horecaonderneming?

Dat isScanSurPlace!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *