home Uitgelicht EENS GEPROEFD… VOOR ALTIJD VERKOCHT

EENS GEPROEFD… VOOR ALTIJD VERKOCHT

Ontdek onze drie heerlijke nieuwe producten, die perfect aansluiten bij de gezond & genieten-trend. De fruitige volkorenslice ‘Mr. Grain’, de glutenvrije frambozenbrownie ‘Doc Choc’ en de veganistische banaan-bessenslice ‘Banana Kid’. Stuk voor stuk beloven ze een heerlijke smaak en eerlijk genieten zonder schuldgevoel.

Al het goede komt in drieën! erlenbacher biedt een combinatie van de beste verse ingrediënten, vakmanschap en een sterk gevoel voor wat er bij je gasten speelt. Het geheim van erlenbachers producten zit ‘m in het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen in combinatie met traditionele ambacht, recente trends en state-of-the-art technologie.

Voor meer informatie: www.werunskennt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *