home Opening / Presentatie Asian fusion restaurant Mori Kitchen geopend!

Asian fusion restaurant Mori Kitchen geopend!

Restaurant Mori Kitchen is vanaf 25 januari al geopend voor het publiek. Op maandag 5 februari om 15:00 wordt het feestelijke geopend met traditionele leeuwendans en live muziek. Mori Kitchen is een Asian fusion all-you-can-eat restaurant. We bieden een mix van fusion hapjes van zowel Japanse als Chinese gerechten. Kom sfeervol dineren  op Oosterse wijze! U kunt op Japanse stijl (op Tatami matten) eten of op Westerse wijze in onze corners of tafels. Mori Kitchen is perfect voor mensen die ervan houden om te proeven van verschillende gerechtjes en die nieuwe smaken willen ontdekken.

Rolstoel en baby vriendelijk
Ons restaurant is rolstoel vriendelijk! We hebben een ruime lift en een invalidentoilet. Aan baby’s en kinderen is (natuurlijk) ook gedacht. Voor de kleine eters zijn er ook kinderstoelen aanwezig. Tevens is er een baby verschoontafel aanwezig in het invalidentoilet.

Bereikbaarheid

We zijn makkelijk te bereiken op Watercipresstraat 9 in Almere. Ons restaurant bevindt zich op de etage boven de Albert Heijn. Er is voldoende parkeergelegenheid en u kunt uw auto hier gratis parkeren. Er is zelfs een bus- en treinstation (Almere Parkwijk) op 200m loopafstand!

Zakelijk en feest verhuur

Mori Kitchen heeft meer dan 100 zitplaatsen! Het is de perfecte plek om een feest te geven of voor zakelijke doeleinden af te huren. Verras je vrienden, familie of collega’s met de Aziatische keuken. Neem contact op met onze manager via info@mori-kitchen.nl of 036 5353 888

Afhalen

U kunt bij ons ook afhalen. Bekijk hieronder ons algemene en uitgebreide menukaart. Heeft u allergieën of houdt u zich aan een bepaald dieet? Bekijk dan ons allergenen overzicht om te zien welke gerechten u wel en niet kunt bestellen.

Openingstijden

Maandag – Donderdag 16:00 – 22:00
Vrijdag – Zaterdag 16:00 – 22:30
Zondag 16:00 – 22:00
Op alle feestdagen zijn wij geopend van 16:00 – 22:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *