home Nieuws Noorderpoort actief tijdens HorecaEvenTT in Assen

Noorderpoort actief tijdens HorecaEvenTT in Assen

Studenten van Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme werken maandag 5 tot en met woensdag 7 februari mee aan de elfde editie van HorecaEvenTT. De studenten staan dit jaar met een eigen stand op deze beurs in Assen. Daarnaast doet een aantal studenten van de opleidingen Horeca en van de Hotelschool ook mee aan EvenTTCulinair 2018. De studenten gaan in verschillende horeca-disciplines de strijd met elkaar en andere deelnemers aan.

HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs. Drie dagen lang staat de TT Hal in Assen in het teken van inspireren, motiveren en experimenteren op het gebied van horeca, grootkeuken en recreatie. Zo komen de nieuwste trends op wijngebied voorbij en kan men kennismaken met allerlei streekproducten uit de regio. Daarnaast wordt tijdens de vakbeurs ook EvenTT Culinair georganiseerd. Dit evenement wordt gezien als een inspiratiebron voor koks, gastheren en gastvrouwen van nu en van de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *