home Nieuw product Productnieuws: Inspiratie voor het rookapparaat van Hendi

Productnieuws: Inspiratie voor het rookapparaat van Hendi

Inspiratie op Gastronomixs.com voor het rookapparaat van Hendi
Hendi heeft samen met Gastronomixs de techniek ‘À la minute roken’ en een componentenschema met 12 inspirerende recepten voor het rookapparaat gelanceerd. Wat dacht u van Gerookte aardappelsalade, Licht roken tijdens cuisson-rust of Koud gerookte ceviche van kabeljauw?

Met het rookapparaat van Hendi kun je producten en gerechten op eenvoudige wijze afwerken met koude rook. Het rookapparaat geeft een subtiel rookaroma mee aan ingrediënten, bereidingen of gerechten door de verbranding van hout of kruiden. À la minute roken lijkt in veel opzichten op de mise en place techniek koud roken, waarbij de temperatuur niet boven 30ºC komt. À la minute roken wordt echter veelal toegepast aan het einde van de bereiding en kan ook onderdeel zijn van de presentatie. Het rookaroma hecht zich het beste aan de droge oppervlakte van vlees, vis of vette producten zoals zuivel.

Inspiratie voor het rookapparaat op www.hendi.eu/producten/inspiratie-rookapparaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *