home Nieuws Vier de liefde in INK Hotel Amsterdam

Vier de liefde in INK Hotel Amsterdam

Kom dineren en maak kans op een romantische overnachting

Op 14 februari staat INK Hotel Amsterdam klaar om liefdeskoppels heerlijk in de watten te leggen met een speciaal Valentijnsmenu. Daarnaast maakt één van de koppels kans om de volgende ochtend de deur uit te lopen na een nacht in de meest romantische suite van het hotel.

Geniet aankomende Valentijnsdag samen met je geliefde van een heerlijk romantische avond in INK Hotel Amsterdam. Speciaal voor die dag heeft restaurant PRESSROOM een 3-, 4-, en 5-gangenmenu samengesteld. Om de liefde te vieren geeft het hotel die avond ook nog een luxe romantische overnachting weg. Elk koppel mag bij binnenkomst een envelop kiezen met een love quote, één van deze enveloppen bevat de sleutel van de Romance Suite. Champagne, aardbeien met slagroom, rozenblaadjes, aan alles is gedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *