home Uitgelicht Bartafels van NJOJ: doordacht, demontabel en fraai

Bartafels van NJOJ: doordacht, demontabel en fraai

Gezelligheid? Dan mag de bartafel van NJOJ op uw terras niet ontbreken. Debartafels van NJOJ hebben een aantal unieke kenmerken:dikke aluminium poten voor extreme stabiliteit, twee stevige voetsteunen waardoor je urenlang met je vrienden kunt hangen zonder moe te worden en onder elke hoek zijn 2 handige haken om je jas of tas aan te hangen. Daarnaast zijn alle bartafels van NJOJ demontabel, en staan zonder gereedschap binnen een minuut. NJOJ heeft namelijk een uniek kliksysteem ontwikkeld waardoor elke tafel binnen 4 klikken staat. Handig als jede bartafel moet opslaan of wilt verplaatsen. Gedemonteerd nemen de bartafels van NJOJ nauwelijks ruimte in en door het lichte gewicht kan iedereen de tafel binnen 1 minuut opzetten en weer demonteren.

De NJOJ bartafel is een uniek en prijswinnend Nederlands ontwerp. Wereldwijd bestaan er geen vergelijkbare tafels. De bartafel is modulair en optioneel ook als eettafel op te zetten, binnen en buiten te gebruiken en oerdegelijk van kwaliteit. Leverbaar in 2 formaten: 60x140x108cm en 60x180x108cm.

NJOJ houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen en vervaardigen van mooi en praktisch gebruiksmeubilair. Uitgangspunten zijn eenvoud, gebruiksgemak en duurzaamheid. Alle NJOJ producten worden volledig in Nederland vervaardigd en hebben 3 jaar garantie op het aluminium onderstel. Daarnaast kan NJOJ alle onderdelen uit voorraad leveren.

NJOJ Dutch Design, de bartafel met gezelligheidsgarantie!

NJOJ Dutch Design BV

www.NJOJ.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *