kom ontdekken, ontmoeten & proeven

175 standhouders  •  10.000 m2 beursvloer  •  zeelandhallen  •  55e editie

En verder: streekproducten markt  •  delicatessen corner  •  dranken boulevard  •  cooking battles

Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Het is de achtste keer dat LMG Exhibitions de organisatie van Horecabeurs Goes op zich neemt. De komende editie is de 55e en dit jaar zal de beurs sfeervoller zijn dan ooit met 10.000 m2 beursoppervlakte verdeeld over de Noordzeehal en de Oosterscheldehal. Hiermee is de beurs qua omvang terug op het niveau van enkele jaren geleden.

Diverse (toe)leveranciers aan de horeca, recreatie en toerisme presenteren de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Bij de beurs worden zo veel mogelijk partijen betrokken met als doel de kwaliteit van de horeca, recreatie en toerisme in Zuidwest-Nederland op hoog niveau te brengen én te houden. De beurs zet niet alleen de regio op de kaart, ook is zij een belangrijk platform om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden. Horecabeurs Goes is dé plek om elkaar ontmoeten.

Bekende professionals jury Cooking Battles

Diverse bekende professionals uit Zeeland en daarbuiten vormen dit jaar de vakjury van de Cooking Battles georganiseerd door FoodLab Zeeland. Zij beoordelen de kunsten van zowel leermeesters & leerlingen als mbo-studenten. Claudia Brevet beoordeelt dit jaar de studenten op hun gastheerschap. Als Gastvrouw van het jaar 2018 wordt zij geroemd om haar enthousiasme, passie, mensenkennis en toewijding. Dit werd beloond met drie Michelinsterren voor haar Restaurant Inter Scaldes***. Naast Brevet neemt ook Blanche Vinke plaats in de jury. Al 25 jaar runt zij met haar man Edwin De Kromme Watergang**. Al vanaf de start staan voor haar ‘vriendelijkheid en gemoedelijkheid’ centraal. Iets wat zij meeneemt in haar gastvrijheid. Takis Panagakis en Bibi Kuyp vormen het jonge duo van de jury. Hun ervaring in diverse sterrenkeukens komt goed van pas in hun Griekse droomrestaurant Elea. Panagakis beoordeelt de talenten op hun kookkunsten. Kuyp let juist op de bediening en klantvriendelijkheid.

Het Zeeuwse talent uit de  keuken: Jeffrey Laarberg. Hij is Souschef en de rechterhand van Jannis Brevet in Restaurant Inter Scaldes***. Ook dong hij mee voor een plek in de finale van S. Pellegrino Young Chef in Milaan. Als Zeeuws talent kan hij dan ook niet ontbreken in de jury.

Met de 55e editie heeft Horecabeurs Goes de smaak te pakken! Het is al jaren dé vakbeurs voor professionals met alles onder één dak. Van lokaal geproduceerde streekproducten en vakwedstrijden tot speciale dranken en grootkeukenapparatuur. We kijken uit naar uw bezoek op 5 en 6 maart 2018 tijdens Horecabeurs Goes!

Bestel gratis E-tickets op www.horecabeursgoes.nl/code en gebruik registratiecode 4294

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *