home Nieuw product, Uitgelicht Fresh Fruit Express blender

Fresh Fruit Express blender

Het Fresh Fruit Express concept biedt een ondernemer in de horeca of catering de mogelijkheid om met een zeer geringe investering verse smoothies (nu ook met frozen yoghurt), fruit milkshakes en cocktails te bereiden. U start als het ware uw eigen Smoothiebar. Naast onze 8 Fresh Fruit Express diepvries fruitmixen leveren we ook 3 Veggie Express diepvries veggiemixen die u allemaal met dezelfde Fresh Fruit Express Smoothie Basissap bereidt.

Het enige dat u nodig heeft om te starten is één van onze professionele blenders, de 8 smaken diepvries (bio)fruitmixen, het basissap 100% fruit, onze frozen yoghurt en de Pina Colada instant mix. Naast aansprekende promotiematerialen zoals posters en tafelkaartjes zijn er ook speciale bedrukte Fresh Fruit Express meeneem bekers. Al deze producten zijn te vinden in onze webshop. Kijk daarom svp even rond in onze webshop om te bepalen wat u precies nodig heeft.

Nieuw in het assortiment van Fresh Fruit Express is nu een professionele blender met kap met 2 bekers.

Voor meer informatie zie www.freshfruit.express of bel met 0167-540400.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *