home Opening / Presentatie Van Michelinsterren restaurants naar de opening van Restaurant Frunk

Van Michelinsterren restaurants naar de opening van Restaurant Frunk

4 april 2018 is een vernieuwend concept geopend in Brunssum | Limburg. Het is een hoogwaardig fine-dining restaurant in een casual sfeer met een lach en een knipoog. Kom eens langs en probeer de superieure smaaksensaties van de Frunks. “Geen sjieke tent maar wel gerechten die daarbij horen. Grote smaken en een warm welkom is wat wij willen bieden aan onze gasten.” aldus Luuk Hoffman, eigenaar & head-chef.

Over head-chef en eigenaar Luuk Hoffman

Hij heeft door de jaren heen voor vele Michelin bekroonde chefs en restaurants mogen werken. Roel Gilissen LEDS, Jonnie Boer De Librije, Hans de Bont De Moerbei, Kobe Desramaults In de Wulf, Sid Sahrawat Sidart, Martin Berasategui Restaurante Martín Berasategui en andere getalenteerde chefs. Luuk is afgestudeerd aan de exclusieve opleiding van sterklas (Nederlandse SVH meesterkoks) en was de winnaar van de Basque (zie video) wedstrijd in 2013. Hij wordt door veel mensen uit de horeca-top als veelbelovend talent gezien. Met zijn 27 lentes jong heeft hij eindelijk zijn lang gekoesterde droom waargemaakt! Na jarenlang oneindig veel uren in de keuken, sparen en culinaire creativiteit openen de deuren van Restaurant Frunk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *