home Nieuws eazie laat gasten die meer bewegen, minder betalen!

eazie laat gasten die meer bewegen, minder betalen!

Eazie staat niet alleen voor lekker en gezond eten. Maar ook voor een gezonde lifestyle. Voldoende bewegen is daarbij heel belangrijk. Om haar gasten te helpen zich lekker fit te voelen motiveert de healthy foodketen haar gasten met een unieke challenge om elke dag 10.000 stappen te zetten; Summer fit, betaal door te bewegen!  


Waarom uitgerekend 10.000 stappen?
Type ´10.000 stappen´ in op google en je ziet direct dat 10.000 stappen per dag is geen hype die zomaar uit de lucht is komen vallen. Diverse health en lifestyle sites hebben hier artikelen en blogs over geschreven, waaronder; vumc, Metro nieuws, Cosmopolitan, Elle en Womenshealthmag.

Voor een gezonde levensstijl zou men namelijk minimaal 10.000 stappen per dag moeten zetten, zo blijkt uit diverse studies. De meeste mensen komen echter niet verder dan 6.000 stappen. Het tekort van de 4.000 stappen staat gelijk aan ongeveer 30 minuten bewegen, en dat heeft een enorm positieve impact op lichaam én geest.

Gasten tonen het aantal stappen gewoon op hun telefoon
De actie werkt heel eenvoudig. Alle gasten die voor het bestellen bij een van de 17 eazie vestigingen op een stappenteller app op hun telefoon laten zien dat ze de dag zelf of de dag ervoor 10.000 stappen hebben gezet krijgen – elke dag opnieuw – 2 euro korting.
Zo bewegen ze meer, eten ze elke dag gezond en voelen zij zich snel lekker fit!

Eazie maakt gezond eten voor iedereen bereikbaar
Eazie maakt het voor iedereen mogelijk om op zijn of haar eigen manier te genieten van een lekkere,

vers bereide, gezonde maaltijd. Daarbij kunnen gasten hun maaltijd geheel naar eigen smaak samenstellen met de meest verse ingrediënten. Van heerlijke salades, wraps en wok maaltijden boordevol groenten tot vers gemaakte smoothies, juices en verantwoorde ice creams. Allemaal even lekker, vers, gezond en met een Aziatische twist.

Franchisenemers die gaan voor gezond
Een steeds grotere groep mensen wil elke dag gezond eten. Als geen ander weet eazie deze groep aan zich te binden, zo blijkt ook uit de enorme omzetgroei die de 17 vestigingen realiseren.
Past een healthy lifestyle perfect bij jou? En wil je graag een eigen zaak openen waarin je dit terugziet? Kom dan meteen in beweging en ga naar eazie.nl/franchise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *