home Opening / Presentatie Knappe koppen gezocht tijdens recruitment actie van nieuwe hotspot in Amsterdam

Knappe koppen gezocht tijdens recruitment actie van nieuwe hotspot in Amsterdam

Momenteel wordt een voormalige fabrieksloods aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost getransformeerd naar een bijzondere horecazaak. Café restaurant De Kop van Oost verwacht deze zomer haar deuren te openen en zoekt versterking in haar team. Hiervoor organiseert de nieuwe hotspot een speeddating event op woensdag 30 mei 2018 op locatie. Horecatoppers worden uitgenodigd om kennis te maken met het team en de formule onder het genot van een borrel & bite op het terras. Speeddaten op toekomstige locatie

Deze nieuwe Amsterdamse hotspot aan het water gaat deze zomer open en is op zoek naar enthousiaste koppen met een passie voor de horeca; personeel voor in de bediening en in de keuken. Zij kunnen zich aanmelden via het event van de Facebookpagina van De Kop van Oost: https://www.facebook.com/events/383805448794665/

Spontaan binnenlopen mag ook.

Over De Kop van Oost

De Kop van Oost is het concept van drie jonge ondernemers: Eshwin Boetting, Pieter Bas den Burger en chef-kok Nick Holter, en mede-initiators Boudewijn Siliakus en Tjebbel Maris. Een deel van het team was al eerder betrokken bij de locatie. Zij startten hier het pop-up restaurant Schnitzel & Weizen en ontdekten al snel de potentie van deze unieke plek in Amsterdam aan het water. Er werden ambitieuze plannen gemaakt en samen met designer Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek kwam een indrukwekkend interieurontwerp tot stand.

De Kop van Oost wordt een transparante, lichte zaak met een prominente bar, een semi open keuken, een aangebouwde serre en een groot terras in de zon aan het water. Een plek in Amsterdam Oost waar gasten elkaar ontmoeten voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. En tevens een plek die zich uitstekend leent als flexibele werkplek of als smaakvolle locatie voor een zakelijke lunch met een uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Op de menukaart komen klassiekers met een twist voor verrassend toegankelijke prijzen. Er is veel aandacht voor het borrelmoment, speciale koffies en cocktails.

De verwachting is dat De Kop van Oost begin deze zomer haar deuren openslaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *