home Opening / Presentatie Sergio Herman opent nieuwe vestiging in Gent

Sergio Herman opent nieuwe vestiging in Gent

Amsterdam, dinsdag 15 mei – Deze zomer staat Gent op het menu bij Frites Atelier. Medio dit jaar opent Frites Atelier haar deuren aan de Groentemarkt 20 in Gent. Hiermee is het de tweede Belgische stad waarin Sergio Herman’s Frites Atelier een vestiging heeft. De nieuwe vestiging heeft meer zitplaatsen en een uitgebreider assortiment dan de huidige Ateliers.

Gentse Gastvrijheid

“Gent is in onze ogen een geweldige stad en we zijn daarom ook heel trots dat we zo’n mooie locatie in Gent hebben gevonden: de Groentemarkt ligt niet alleen centraal in het winkelgebied, maar ook nog eens heel dichtbij het prachtige Gravenkasteel. De voorbereiding van de verbouwing is in gang gezet, het vergunningsproces loopt en we streven ernaar om zoveel mogelijk met lokale partijen te werken. De gastvrijheid zoals we hebben ervaren in Gent is uniek. We zijn daarom ook vereerd al snel onze eerste gasten te mogen ontvangen”, aldus Pieter Munten (Managing Partner Frites Atelier).

 

Meer zitplaatsen en uitgebreider assortiment

“De foodscene in deze stad is flink veranderd en Gent lijkt nieuwe foodconcepten te omarmen. In de evolutie die Frites Atelier heeft doorgemaakt lag de focus voor dit pand op meer zitplaatsen binnen en we zijn dan ook erg blij dat we dit pand in het centrum van de stad gevonden hebben” volgens Sergio. De nieuwe vestiging heeft binnen op de begane grond 22 zitplaatsen en op de eerste verdieping de mogelijkheid voor nog eens 30. Buiten beschikt het Atelier over een terras met minimaal 35 zitplaatsen. Bovendien zal het assortiment geheel in lijn zijn met alle andere Frites Ateliers, maar een iets uitgebreidere kaart hebben met o.a. meer exclusieve en door Sergio ontwikkelde snacks en Belgisch bier van de tap.

Dat smaakt naar meer

Frites Atelier hoopt op korte termijn nog een nieuwe vestiging in Brussel aan de lijst toe te voegen. Het openen van nieuwe vestigingen vraagt om nieuwe horecaprofessionals. Frites Atelier is daarom ook op zoek naar echte horecatijgers, niet alleen op managementgebied, maar ook in de keuken en op de vloer; zowel fulltime als parttime. Alle vacatures voor Gent (en andere vestigingen in Nederland en België) zijn te vinden op de nieuwe website: www.fritesatelier.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *