home Opening / Presentatie Johnny’s Burger Company opent 19de vestiging in Amersfoort

Johnny’s Burger Company opent 19de vestiging in Amersfoort

Deze week opent de nieuwe vestiging van Johnny’s Burger Company in Amersfoort. De Amerikaans georiënteerde burgerzaak vindt zijn standplaats op de Stadsring 96, vlakbij het historische en sfeervolle stadscentrum. Voor de officiële opening wordt al flink uitgepakt: op zaterdag 2 juni deelt Johnny’s op de Stadsring gratis burgers uit aan iedere Amersfoorter die zich komt melden. Op deze manier worden de “American Style” burgers van Johnny’s geïntroduceerd bij het grote publiek. De grillmeesters van de burgerzaak grillen twee uur lang verse burgers die gratis zijn af te halen tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

19de vestiging in Amersfoort

Deze 19de Johnny’s vestiging wordt gerund door franchiseondernemer Najim. Hij vertelt  enthousiast: ‘’Amersfoort begint steeds populairder te worden! Voor mij was dit dé uitgelezen kans om een succesvol burgerconcept neer te zetten op deze mooie, levendige locatie. Ik kan niet wachten om het Amersfoortse publiek kennis te laten maken met onze sappige burgers.” Johnny’s Burger Company is vanaf deze week iedere dag geopend van 15:00 tot 22:00 voor Eat in, Takeaway en Delivery.

Over Johnny’s Burger Company

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste burger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Vervolgens startte hij in Nederland met Johnny’s Burger Company. De franchise formule telt inmiddels 19 vestigingen en is de snelst groeiende hamburger takeaway – en delivery formule van Nederland. Johnny’s Burger Company is voornamelijk actief in de Randstad, maar verovert in rap tempo ook de rest van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *