home Nieuws NIEUW ETEN BESTELPLATFORM ZORGT VOOR EERLIJKER MACHTSBALANS TUSSEN HORECAONDERNEMERS EN BEZORGSITES

NIEUW ETEN BESTELPLATFORM ZORGT VOOR EERLIJKER MACHTSBALANS TUSSEN HORECAONDERNEMERS EN BEZORGSITES

Happie is een betaalbaar alternatief voor online eten bestellen, zodat consumenten een eerlijke prijs voor hun bestellingen kunnen blijven betalen.

Happie is een eten bestelplatform waarmee de consument eenvoudig en snel de lekkerste gerechten thuis of op het werk kan laten bezorgen. Daarmee lijkt het in beginsel op het platform van Thuisbezorgd dat de laatste maanden sterk negatief in het nieuws is geweest. Maar niets is minder waar. Happie blinkt uit in optimale gebruikerservaring en een feilloze techniek, waardoor de consument razendsnel en vooral veilig door de bestelprocedure wordt geleid. Daarnaast biedt het platform horecaondernemers een onderscheidend en transparant verdienmodel. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de oproep van Koninklijke Horeca Nederland een halt toe te roepen aan de steeds verder stijgende commissies die door bestaande online platformen worden gevraagd.

Binnenkort live

Happie is een initiatief van de ondernemers Nick Stemerdink, Patrick Hermans en Singalita Dalhoeven waarbij jarenlange expertise op het gebied van ICT, Marketing en Strategie zijn samengebracht. Happie is klaar om te lanceren! Het plan is om te starten in Enschede zodra er zich minimaal 25 restauranthouders hebben aangemeld. “De consument moet uiteraard wel wat te kiezen hebben. Zodra Enschede enthousiast is gemaakt breiden we als een olievlek uit richting overige Twentse steden, om uiteindelijk landelijk te gaan.”, aldus Nick Stemerdink, mede-initiatiefnemer van Happie.

Everybody Happie, everybody happy

Happie is in tegenstelling tot veel andere partijen een volledig transparant en betaalbaar alternatief voor online eten bestellen. Met de steeds verder stijgende commissies die online platformen vragen begint er helaas een ongezonde situatie te ontstaan, waarvan de consument uiteindelijk de dupe wordt. De commissie verhogingen moeten immers weer worden terugverdiend. En dit betekent dat de consument hiervoor uiteindelijk de rekening krijgt gepresenteerd. Happie werkt met een even duidelijk als simpel verdienmodel, waarbij zelfs gebruik kan worden gemaakt van een gratis versie tot € 1000,- omzet per maand. Zijn er meer mogelijkheden gewenst of is er een hogere maandomzet aanwezig, dan is er keus uit een 3-tal gestandaardiseerde pakketten met een vast maandtarief. Geen gedoe én duidelijkheid vooraf!

Groeikansen

De online eten bestelmarkt groeit hard en biedt enorme kansen voor horecaondernemers. Dit vanwege het feit dat de doelgroep makkelijk en tegen relatief lage kosten kan worden bereikt. Het belang en aandeel van online platformen is evident. Happie verwacht dat steeds meer horecaondernemers deze weg inslaan en gebruik maken van deze omzet verhogende dienstverlening. Horecaondernemers die gaan voor het beste resultaat, worden uitgenodigd een kijkje te nemen op www.happie.online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *