home Opening / Presentatie Nieuwe culinaire ervaring in bourgondisch Maastricht

Nieuwe culinaire ervaring in bourgondisch Maastricht

Binnenkort is Maastricht een culinaire hotspot rijker. Café Louis, een bistro in
Parijse stijl, opent volgende maand haar deuren aan de Boschstraat 69 in het centrum van Maastricht.
De bistro is gevestigd in een voormalig monumentaal klooster uit de 14e eeuw. Oorspronkelijke details
van het gebouw zijn hersteld en behouden gebleven. De rijke historie van het pand is voelbaar in het
interieur. De ruime bistro biedt plek aan 80 personen en heeft een aparte cocktailbar en klein terras
aan de Boschstraat. Bij Louis staat ambacht centraal. Chef-kok Miguel Huinder kookt met verse
duurzame producten en werkt samen met bekende lokale partijen. Zo staat de huisgemaakte olijfolie
van Beluga op tafel in de bistro en kan men genieten van de ambachtelijk bereide chutney en
Maastrichtse kruidenmosterd van Adriaan de Smaakmaker. Louis gaat 1 juli a.s. open.

Parijse bistro in hartje Maastricht
Café Louis serveert Frans geïnspireerde signatuurgerechten. Denk aan de originele steak tartaar, Lady
steak, Boeuf bourguignon en salade met eendenlever. Gasten kunnen hier de hele dag genieten van
verrassende gerechten van Chef-kok Miguel Huinder. Bij Louis weet je altijd dat het goed zit, omdat er
één vaste menukaart is voor lunch én diner met een aantal wisselende seizoensgebonden gerechten.
Bij mooi weer kun je neerstrijken op het kleine terras aan de voorzijde om te genieten van een kop
koffie of de heerlijke gerechten van de kaart. In de orangerie die aan de bistro is aangesloten, kun je heerlijk ontspannen eten en drinken. De gezellige en trendy bar van Louis nodigt uit voor cocktails. Café Louis is de gehele dag open vanaf 07:00 uur tot 01:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *