home Beurs of evenement Waterfront Chill & Groove

Waterfront Chill & Groove

Waterfront Chill & Groove

2-daags culinair muziekevent Amsterdam op 20 en 21 juli 2018

Na het succes van de voorgaande jaren organiseert het Bosch ‘Waterfront Kitchen’ voor het vierde opeenvolgende jaar haar eigen culinaire muziekevent. Genieten van ‘Chill & Groove’ muziek in een relaxte en luxe setting op de unieke Waterfront locatie in Amsterdam.

Een onvergetelijke culinaire en muzikale belevenis!

De prachtige en unieke locatie van Het Bosch in Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware beach-locatie. Inclusief heerlijk lounge meubilair, ligbedden, een podium met DJ-booth voor de acts en artiesten én een theaterkeuken voor de verschillende topkoks.

Live 5-gangen swinging menu

Topchefs zullen tijdens het evenement in de grote buitenkeuken een fenomenaal 5-gangen “Swinging Menu” koken. Dit jaar met onder andere de volgende chefs: Julius Jaspers (het BBQ-fenomeen) Ferry van Houten (Het Bosch Waterfront Kitchen), Ron Blaauw (Ron Gastrobar) en Michiel Deenik (Visaandeschelde & the Roastroom). Elke chef bereidt on-site een ‘amuse bouche’ voor en vervolgens koken ze samen een onvergetelijk 5-gangen menu.

Naast de overheerlijke gerechten die geserveerd zullen worden, staan er op het gehele terrein verschillende bars klaar voor de gasten, met verschillende champagnes*, mooie Gin-tonics en een wijnbar met een groot assortiment wijnen.

DJ’s, artists & acts

Een verassende muzikale line-up met verschillende DJ’s, artiesten en acts zal ook dit jaar weer op het podium staan. Een lekkere (re)mix van chill-, soulfull- en tropical house zorgen er voor dat het lekker dansen wordt.

De line-up voor dit jaar – voor zover nu bekend – is o.a. DJ’S Matthijs B, Alan Luna, VeryFerry, Gerard Ekdom, Ron V. en JessyJane. Live acts o.a. Cécé Noir (sax), Pirat (Harmonica!), Laurens Hagens (zang).

Een schitterende omgeving & moderne jachthaven

Met de combinatie van het prachtige water van de Nieuwe Meer, de groene omgeving van het Amsterdamse Bps, het mooie 5-gangen menu en de muziek zal het Bosch wederom zorgen voor een heerlijke heerlijke sfeer en ambiance. Een vergelijking met bijvoorbeeld St.Tropez meets Ibiza sfeer en ambiance.

Uiteraard is het mogelijk om met eigen boot te komen. De aanwezigheid van de moderne jachthaven laat niets te wensen over en heeft adembenemende ligplaatsen.

Data & Tickets

  • Vrijdag 20 juli 19:00 – 24:00uur
  • Zaterdag 22 juli 19:00 – 24:00uur

Via de website van het Bosch zijn tickets te bestellen:  www.hetbosch.com/tickets

Restaurant Het Bosch

Fine dining’ aan het Nieuwe Meer bij Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Bar’ Amsterdam. Heerlijk lunchen en dineren met prachtige wijnen op één van de mooiste locaties van Amsterdam! Restaurant het Bosch is een ‘contemporary lifestyle’ restaurant met een keuken gebaseerd op de Franse Gastronomie en tegelijkertijd vertaald naar onze eigen tijd en stijl. Verrassend!

Vanaf maart 2018 heeft patron-sommelier, Danny van Houten, het roer overgenomen van Ferry van Houten. Een nieuwe generatie staat voor een nieuw tijdperk en in het geval van Het Bosch voor een nieuwe naam, een nieuwe menukaart, een nieuw interieur en met een sommelier aan het roer, voor een nóg belangrijkere rol voor wijn met een groot aantal wijnen verkrijgbaar per glas.

 

Het Bosch Waterfront Kitchen

Jollenpad 10

1081 KC Amsterdam

020 644 5800

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *