home Nieuw product Neko Jusu introduceert Japans Shaved Ice

Neko Jusu introduceert Japans Shaved Ice

In de zomer van 2018 introduceert limonade merk Neko Jusu Japans schaafijs: Kakigori. De foodtrend die Japan, Zuid-Korea en Hawaii al heeft veroverd, komt nu naar Nederland! Van 30 juli t/m 1 augustus kun je dit bijzondere ijs gratis komen proeven in onze pop-up in de Amsterdamse Jordaan. Je leest het goed, we geven drie dagen lang gratis ijs weg!

 

In Nederland kennen we schaafijs zoals het in Suriname wordt gegeten. Het Japanse antwoord hierop heet ‘Kakigori’ en wordt net als Surinaams schaafijs gemaakt met siroop, maar onderscheidt zich door het gebruik van diverse toppings zoals kokosroom, matcha pasta, gecondenseerde melk en vers fruit.

Neko Jusu is een limonademerk opgericht door de Amsterdamse Camille Parthesius.

De limonades zijn ontwikkeld in de periode waarin Camille werkzaam was als ramenchef. De naam Neko Jusu (vrij vertaald: Pussy Juice) komt uit het Japans.

Neko Jusu maakt de siropen voor het schaafijs van dezelfde ingrediënten als Neko Jusu limonade. Onze siropen bevatten geen toegevoegde smaak of kleurstoffen en een gematigde hoeveelheid suiker. Dit maakt Kakigori een bijzonder en natuurlijker alternatief is op het gangbare schaafijs.

Adres pop-up: Hazenstraat 70, 1016 SG Amsterdam

Ook verkopen we het ijs op de volgende locaties:

25 juni Ketelhuis tijdens Fou Fow Ramen Movie Night

29 juni Runstraat 25-1 tijdens KNAP Pop-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *