home Nieuws Cheesecake bosaardbeitjes taart in 12 punten

Cheesecake bosaardbeitjes taart in 12 punten

Italiaanse specialiteit: “Fragoline di bosco”.
Cheesecake met wilde bosaardbeien met een bodem en tussenlaag van krokante biscuit en mousse van ricotta room.

De taart is afgewerkt met kleine bosaardbeien en abrikozen glazuur.
De cheesecake op Italiaanse wijze is naast ricotta room en biscuit ook met gepofte rijst en zachte rumsiroop.

Deze taart is in 12 punten gesneden en per taart te bestellen.

Gewicht 1200 gram per taart – 100 gram per punt
Afmeting: Ø 24 cm – In 12 punten gesneden.
Na ontdooien – 2 dagen gekoeld houdbaar.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de producten van Patisserie Unique vraag dan gratis monsters aan.
Info@patisserieunique.nl of telefonisch 035 588 23 95

Wanneer u echt alles wilt weten neem dan even de moeite om te registreren bij www.patisserieunique.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *