home Nieuws BOON verovert Nederland met de vrolijkste plantaardige snacks

BOON verovert Nederland met de vrolijkste plantaardige snacks

BOON introduceert vol trots de nieuwste generatie bapao’s bij de supermarkt in het maaltijdenschap. En zoals je ziet willen we daar heel Nederland mee verrassen! De vrolijke BOON Bapao’s bevatten 50 gram groenten en zijn 100% plantaardig. Met deze gezonde snack maken we plantaardig snacken extra leuk en lekker makkelijk voor iedereen.

40% groente, 100% plantaardig, 300% fun
De lekker plantaardige BOON Bapao’s hebben een basis van groentedeeg en daardoor natuurlijk vr­olijke kleuren. Het gezellige uiterlijk, en goed gevulde innerlijk maakt het extra makkelijk om je dagelijkse portie groente binnen te krijgen. Zo zit er in de BOON Bapao Ketjap lekker veel spinazie, in de BOON Bapao Saté pompoen en in de BOON Bapao Chili biet. En zijn ze bijtklaar in 40 seconden! Van lunch of bapauze tot gezonde snack: de vrolijkste snacks van Nederland zijn lekker op ieder moment van de dag – én voor iedereen. Eet vrolijk!

Heel Nederland plantaardig
Als bedenker van BOON is het Michael Luesink’s persoonlijke missie om de wereld meer plantaardig te laten eten. De vleesconsumptie heeft een enorme impact op het klimaat en milieu. Met BOON wil Michael bijdragen aan een toekomst met duurzaam, lekker en gezond voedsel voor iedereen. Michael: “Wanneer we bonen zélf opeten, kun je daar veel meer mensen mee voeden, dan wanneer we ze eerst aan dieren voeren ter productie van vlees. Maar om dit doel te bereiken zijn enkel bijzonder lekkere en innovatieve producten niet genoeg: verleiding, confrontatie en fun zijn de sleutels tot succes. Plantaardig moet gewoon de leukste en lekkerste keuze worden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *