home Nieuws BRAM’S Gourmet Frites opent grootste winkel naast Euroscoop in Schiedam

BRAM’S Gourmet Frites opent grootste winkel naast Euroscoop in Schiedam

Opening 11e BRAM’S wordt op vrijdag 13 juli gevierd met een BRAM’S Experience Day

Op vrijdag 13 juli opent BRAM’S Gourmet Frites haar grootste winkel op het levendige plein van de Euroscoop in Schiedam. De opening wordt ook hier gevierd met de welbekende BRAM’S Experience Day: een dag waar jong en oud kennis maakt met de producten, gerechten én beleving van BRAM’S. Zo bereidt een chef een heerlijke stoof op de Green Egg barbecue én kan voor het eerst in de BRAM’S geschiedenis de ambachtelijke frieten gecombineerd worden met een biertje of wijntje op locatie. De vestiging in Schiedam is met 78 zitplaatsen binnen en 100 buiten op het terras tot nu tot de grootste BRAM’s vestiging.

In de bijlage ontvang je het gehele persbericht en lage resolutie beeld. Voor interviewaanvragen, HR beeld of overige informatie neem je contact op met Nina van Today’s Specials. Geen persberichten meer ontvangen met betrekking tot Bram Ladage? Beantwoord deze mail dan met: nee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *